FESYEN

Koleksi Kurung Moden Scarffeya 2015

Jun 17, 2015

Koleksi Kurung Moden Scarffeya 2015 | Bismillahirrahmanirrahim.Lama ni tak menulis.Nasib baik Allah masih pinjamkan nikmat untuk menulis di blog.Berkongsi cerita yang baik-baik dengan pembaca.Kurang seminggu sahaja lagi nak puasa taw.Persiapan raya dah buat ke?Hehe.Orang cakap baik buat sebelum raya persiapan raya ni.Bulan puasa nanti sibukkan diri dengan buat amal ibadah je dekat Allah.

Haa.Jadi mehla dengar cerita kita ni.Kita nak cerita pasalย Koleksi Kurung Moden Scarffeya 2015.Cun melecun sampai buat korang nangis tepi bucu katil sebab tak sempat nak order.Ramai dah yang grab dan beli siap-siap sebelum raya.Bukan propa tapi kenyataan taw.Saya sendiri dah ada 3 Koleksi Scarffeya.Kalau saya sendiri tak pernah nak pakai,takkan saya nak cerita kan?Ye dak?Ok dah jom tengok koleksi Kurung Moden Scarffeya yang terbaru ni.

RossaLuxe Buat Awak Tampak Manis Sangat!

kurung moden 2015 kurung moden 2015 kurung moden 2015 kurung moden 2015

Warna royal blue ni buat si pemakai nampak macam seorang wanitaย yang sangat berdedikasi.Warna dia tak jemu pandang.Melting +_+…Humood AlKhudher tengok pun cair taw.Hehe

kurung moden 2015 koleksi kurung moden koleksi kurung moden koleksi kurung moden

Emerald green pulak menampakkan si pemakai sebagai seorang yang sangat pendiam tapi matang.Ohh..Lawa habis la warna ni.Pendek kata semua warna cantiklah!Tak reti dah saya nak cerita sebab tiap kali Scarffeya keluarkan design baju yang yang baru,tak pernah tak cantik sampaikan rasa nak nangis sebab tak sempat nak miliki setiap satu koleksi diorang.Betul,tak tipu taw..!

Rossa Kurung Moden Gaya Si Manis

kurung moden 2015 kurung moden 2015 kurung moden 2015 kurung moden 2015

Warna soft pink ni buat si pemakai nampak ayu sangat bak kata macam junjung bakul atas kepala masa berjalan.Ayu sungguh lagak jalannya!Hehe.Tak tahu nak cakap macam mana tapi design Scarffeya ni memang boleh membuatkan si pemakai nampak matang sangat okai!Tak tipu!

koleksi kurung moden raya koleksi kurung moden raya koleksi kurung moden raya koleksi kurung moden raya

koleksi kurung moden raya koleksi kurung moden raya koleksi kurung moden raya koleksi kurung moden raya

kurung moden raya kurung moden raya kurung moden raya kurung moden raya Selain warna soft pink,Rossa juga mempunyai variasi warna lain seperti soft blue,kuning dan hitam.Semua warna yang ditampilkan berjaya mencuit hati sang wanita yang gemarkan fesyen terkini.Koleksi kurung moden Scarffeya ni memang sesuai untuk semua jenis majlis.Bukan untuk raya sahaja taw.

Saya ni jenis sukakan baju yang eksklusif dan nampak macam mewah tapi harga tak cecah ribu-riban.Sebabnya macam membazir beli yang ribu-riban kalau kualitinya macam kelaut.Baik beli yang murah je tapi kualiti tip-top!Nak tahu harga koleksi kurung moden Scarffeya 2015 ni?Harga murah weh.Tak cecah ribu-riban.Tapi kualiti ya ampun sangat meletop sebab diorang guna kain yang berkualiti tinggi iaitu Italian Valentro.

Tak lama lagi diorang akan mula jual koleksi Baju Raya Moden 2015 mereka yang meletup ni dekat Instagram,Fanpage dan website diorang .Diorang pun ada butik fizikal dekat Alam Avenue 2 dan Setia City Mall.Pastikan korang beli okai supaya boleh bergaya macam mak datin tapi bajet murah je taw.Hehe

Selamat Membeli!

Maklumat lanjut:

www.scarffeya.com
Instagram: @scarffeya
Fanpage: Scarffeya
Hotline:016-329 8400 / 03-552 36 895

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply