FESYEN Archives - Dunia Farisya
Browsing Category

FESYEN

FESYEN

Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE x NURAISHAH GALLERY

May 31, 2017
jubah couple raya elrah

Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE x NURAISHAH GALLERY Yehaaaa!Tora datang lagi! Eh eh dak dak.haha.Ni Elrah datang lagi wey.Nak raya ni konpem ramai cari koleksi Elrah.Handphone kami pun dak start hang dah.Belum running FB ADS lagi.Customer lama semua pakat cari koleksi baju raya couple.Amboi amboi amboi tahun ni ramai nak raya sakan pakai baju couple noh.Hehe. Okai okai,kami nak update gambar terus.Uolss jangan leleh air liur duk tengok koleksi jubah couple gabungan Elrah Exclusive dan Nuraishah Gallery. Okai la,tak maw buat…

Continue Reading

FESYEN SEMBANG SANTAI

Baju Raya Muslimah Moden Yang Cantik Dan Murah Di Scarffeya

May 15, 2017

Baju Raya Muslimah Moden Yang Cantik Dan Murah Di Scarffeya | Tanggal 4 Mei yang lalu Amni dan suami berkesempatan memenuhi undangan ke acara fashion show Scarffeya bertempat di The Glass House.Selain Scarffeya,banyak lagi jenama lain yang turut diperagakan di sana.Tetapi dalam artikel kali ni,Amni nak berkongsi dengan korang semua kemeriahan di majlis tersebut dan koleksi baju kurung moden 2017 yang sangat cantik dari Scarffeya.     Antara koleksi baju raya muslimah dari jenama Scarffeya diperagakan oleh model hebat.  …

Continue Reading

FESYEN

Baju Kurung Moden Paling Cantik Bawah RM200 Di Wardrobe2u Kuala Lumpur

Sep 28, 2016
baju kurung moden yang cantik dan murah

Baju Kurung Moden Paling Cantik Bawah RM200 Di Wardrobe2u Kuala Lumpur Hari ni duk scroll dan scroll lagi facebook.Nak buat macam mana memang kerja dan cari rezeki melalui online.Tengah duk syok scroll,terpandang koleksi baju kurung moden murah bagi saya.Yelah zaman Najib ni susah nak cari yang murah dan lawa.Kualiti baju kurung moden dia boleh tahan bagus.Butik ni nama dia Wardrobe2u Kuala Lumpur.Pemiliknya Intan Azura,memang pandai bab-bab design.Serious saya tengok lain dari yang lain. Serius memang jatuh hati sangat-sangat tengok warna…

Continue Reading

FESYEN

Baju Raya Lelaki 2016 Yang Cantik

Jun 16, 2016
baju raya lelaki 2016

Baju Raya Lelaki 2016 Yang Cantik | Haaaiiih tak lama dah nak raya.Sekarang ni hampir nak masuk minggu ketiga berpuasa dah.Semakin berdebar la pulak Hehe.Orait,pagi ni Amni nak cerita mengenai baju raya lelaki 2016 yang korang tercari-cari.Sekarang ni trend baju raya banyak sangat.Ada yang suka pakai jubah,ada yang suka pakai kurta.Tetapi tradisi baju melayu tetap diutamakan.Hehe. Baju raya lelaki yang Amni nak cerita ialah mengenai Jubah Lelaki Moden yang diberi nama Mecca daripada Elrah Exclusive . Semalam Amni sempat berkunjung…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE

Jun 13, 2016
JUBAH COUPLE ELRAH

Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE Sabaq sabaq sabaq!!! Yeay.hampa kena sabaqqq taw.Sebabnya gambar-gambar koleksi jubah couple dari ELRAH EXCLUSIVE ni bakal buat hampa berdarah hidung.Amni sendiri pun dah meleleh air liurrrr ni.Haha.Lawa tahap dewaaa sangat!Serius!Tapi poket hampa pun kena siap sedia nah?Hehe. Untuk koleksi jubah couple ELRAH EXCLUSIVE ni merupakan gabungan jubah By Nur Amirah 11 dengan ELRAH EXCLUSIVE yang diberi nama NUR ELRAH.Nama pun sejukkk telinga dengaq.Haha.Apatah lagi mata memandang.Hehe. Okai la,tak maw buat hampa tertunggu lagi.Jom kaih layan gambar-gambar…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Lelaki Warna Lembut Dari ELRAH EXCLUSIVE

Jun 11, 2016
elrah exclusive

Jubah Lelaki Warna Lembut Dari ELRAH EXCLUSIVE  Okai.Tak semua lelaki suka pakai baju atau jubah yang bewarna terang.Tapi kebanyakan anak muda gemarkan warna yang terang dan ceria ni.Tapi untuk umur pertengahan 30-an ke atas ramai lelaki lebih gemarkan warna baju yang lembut dan tenang sahaja. Jujur Amni cakap,ELRAH tak pernah menghampakan penggemar jubah di luar sana.Amni pernah belikan untuk adik lelaki dan abah Amni.Ternyata mereka sendiri pun terpaut dengan koleksi jubah ELRAH.Kainnya yang lembut dan tidak mengikut bentuk badan dan…

Continue Reading

FESYEN

Koleksi Jubah Elrah Mecca 2016

May 26, 2016
jubah lelaki moden 2016

Koleksi Jubah Elrah Mecca 2016 | Akhirnya!yeah!Disebabkan ramai sangat duk menanya koleksi jubah lelaki moden dari Elrah Exclusive untuk 2016,akhirnya Amni akan dedahkan semua warna koleksi Mecca dari Elrah Exclusive.Hee. Serius memang lawa sangat warna-warna dia.Amni sendiri pun jatuh hati,cair sampai tak nak beku balik dah.haha.Propa kan ayat?Tapi itu kenyataan dia.Memang lawa habis warna dia.Ish tak taw dah nak bagitahu macam mana lagi.Memang cantik giler! ish,dah la,korang tengok sendiri gambar di bawah ni.Amni tak tahu dah nak gambarkan lagu mana…

Continue Reading

FESYEN

Elrah Exclusive X LeeyanaRahman Collection Nak Keluar Baju Couple?

Feb 23, 2016
elrah dan leeyanarahman

Elrah Exclusive X LeeyanaRahman Collection Nak Keluar Baju Couple?  Yes!Yes!Yes! and Yes! Tak lama lagi,Elrah dan LeeyanaRahman akan bergabung untuk keluarkan koleksi couple letops No.1 Malaysia taw! I pun tak sabar nak tunggu koleksi diorang.Walaupun baru bagi hint-hint ja,hati ni berdebar tak terkata sebab dapat rasa gegaran marketing depa semua mesti cun2 punya lah! Kalau raya taun lepas,Elrah dah meletop dengan koleksi jubah slimfit lelaki diorang,dan LeeyanaRahman pula dengan koleksi TheFajr diorang baru2 ni.Hurm,yang bakal keluar ni xtaw macam mana.Mesti…

Continue Reading