Browsing Category

MAKANAN

MAKANAN

Kuih Raya ‘Confirm Sedap’ Di My Delicacies!

Kuih Raya ‘Confirm Sedap’ Di My Delicacies! | Sebut pasal kuih raya ni,mesti semua orang akan jadi sangat cerewet kan?Tapi jangan risau,hari ni Amni share satu tempat yang menjual kuih raya yang confirm sedap dan murah di sekitar KL.…

Jun 9, 2018
nasi kukus terbaik dan sedap di kuala lumpur
MAKANAN

Kelate Kitchen Tempat Makan Sedap Baru Di Setapak

Kelate Kitchen Tempat Makan Sedap Baru Di Setapak | Sejak Amni dah habis contract menulis dengan salah satu website yang sangat ‘sibuk’,Amni ada lebih banyak masa untuk sembang kencang di blog sendiri.Hehe.Rindu sangat-sangat la dengan blog sendiri.Serius tak tipu.…

Mar 9, 2018
MAKANAN

MyDelicacies Bantu Usahawan Kecil Tambah Pendapatan

MyDelicacies Bantu Usahawan Kecil Tambah Pendapatan | Assalamualaikum semua.Baru lepas tidurkan Adira,sekarang curi masa sekejap nak menulis dekat blog ni.Rasa rindu membuak-buak sejak dua menjak ni dekat blog kesayangan.Blog nilah sumber pendapatan Amni taw sejak dari 2011 lagi.Lain orang lain caranya macam nak cari…

Nov 21, 2017
MAKANAN

Sabrina Bakery:Kek Sedap Dan “BERHANTU”

Sabrina Bakery:Kek Sedap Dan “BERHANTU” | Lama dah duk tangguh nak story pasal kedai kek sedap dan murah di KL dan Selangor ni.Sehari demi sehari duk bertangguh nak story pasal Sabrina Bakery ni.Sebab kek dekat kedai dia semua “berhantu”.…

Nov 11, 2017
tempat makan sedap di johor
MAKANAN TRAVEL

6 Tempat Makan Sedap Dan Wajib Dikunjungi Di Johor

6 Tempat Makan Sedap Dan Wajib Dikunjungi Di Johor Bila ke sesuatu tempat, mesti kita cari tempat makan yang best dan sedap malah harga murah. Jadi, kali ini Amni kumpulkan beberapa tempat makan yang boleh anda kunjungi bila ke Johor Bahru. Senarai ini diperolehi…

Jun 16, 2017