Home Blog

Beli Tiket Bas Secara Online Di BusOnlineTicket.com Tanpa Caj Tersembunyi!

0

Beli Tiket Bas Secara Online Di BusOnlineTicket.com Tanpa Caj Tersembunyi! | Lagi dua hari nak raya,confirm memang ramai yang bersesak-sesak di terminal Bandar Tasik Selatan tu.Tak kurang jugak di terminal ktm mahupun terminal feri (bagi yang tinggal di Pulau).

Kuih Raya ‘Confirm Sedap’ Di My Delicacies!

0

Kuih Raya ‘Confirm Sedap’ Di My Delicacies! | Sebut pasal kuih raya ni,mesti semua orang akan jadi sangat cerewet kan?Tapi jangan risau,hari ni Amni share satu tempat yang menjual kuih raya yang confirm sedap dan murah di sekitar KL.

Ruhainies Diangkat Sebagai Duta Guerisson,Jenama Produk Kecantikan Korea Yang Terbaik

0

Ruhainies Diangkat Sebagai Duta Guerisson,Pencipta Kulit Tanpa Cela | Hari ni Amni akan share satu berita baik dan boleh dikira membanggakan juga di mana Artis tanah air kita Ruhainies telah dilantik sebagai duta bagi jenama produk kecantikan popular di Korea iaitu Guerisson.

Makeup by Amni

Makeup service for engagement,wedding,dinner and other event. Kindly Whatsapp for makeup reservation +60145121425

Shopping Your Makeup Here!

Artikel Terkini

Get Connected

7,193FansLike
12,748FollowersFollow
23FollowersFollow

Click Below For FREE GIFT!