cuckoo air purifier
KESIHATAN PARENTING

Adira,Demam Batuk Dan Cuckoo.

Assalamualaikum Malam ni sambung mengayat.eh gitu pulak.hehe.Tak ada lah saja nak tulis something yang short dan simple sahaja malam ni.Nak cerita kisah Adira demam,ekzema dan batuk selsema dan kisah pasang water filter dan air purifier Cuckoo. Adira dan Ekzema Kisah adira dengan ekzema ni…

Jul 11, 2018
MAKANAN

Kuih Raya ‘Confirm Sedap’ Di My Delicacies!

Kuih Raya ‘Confirm Sedap’ Di My Delicacies! | Sebut pasal kuih raya ni,mesti semua orang akan jadi sangat cerewet kan?Tapi jangan risau,hari ni Amni share satu tempat yang menjual kuih raya yang confirm sedap dan murah di sekitar KL.…

Jun 9, 2018
KECANTIKAN

Mekap Photoshoot Mateen Spray Tudung

Mekap Photoshoot Mateen Spray Tudung | Okai artikel kali ni pasal mekap photoshoot lagi.Kali ni mekap untuk client Mateen Spray tudung pulak.Spray tudung yang wangi,selamat dan memang sedang meningkat naik dalam kalangan penggemar tudung bawal.…

May 25, 2018