Browsing Tag

baju kurung moden 2015

FESYEN

Baju Kurung Moden Raya ADARA

Jun 30, 2015

Baju Kurung Moden Raya ADARA | Hari tu saya kongsi pasal jubah.Hari ni nak kongsi pasal baju kurung moden sempena nak sambut raya tak lama lagi ni.Pejam celik dah masuk 15 Ramadhan.Kejap je kan.Masa hari pertama puasa macam lama je lagi nak raya.Dah puasa,kejap je pulak nak raya. Ok.Bagi korang yang pernah baca artikel pasal ADARA sebelum ni,mesti korang tahu yang sebelum ni ADARA lebih tertumpu kepada penghasilan dan pengeluaran instant shawl.Tapi kali ni mereka dah mula buat baju kurung…

Continue Reading

FESYEN

Koleksi Kurung Moden Scarffeya 2015

Jun 17, 2015

Koleksi Kurung Moden Scarffeya 2015 | Bismillahirrahmanirrahim.Lama ni tak menulis.Nasib baik Allah masih pinjamkan nikmat untuk menulis di blog.Berkongsi cerita yang baik-baik dengan pembaca.Kurang seminggu sahaja lagi nak puasa taw.Persiapan raya dah buat ke?Hehe.Orang cakap baik buat sebelum raya persiapan raya ni.Bulan puasa nanti sibukkan diri dengan buat amal ibadah je dekat Allah. Haa.Jadi mehla dengar cerita kita ni.Kita nak cerita pasal Koleksi Kurung Moden Scarffeya 2015.Cun melecun sampai buat korang nangis tepi bucu katil sebab tak sempat nak order.Ramai dah…

Continue Reading

FESYEN

Wardrobe2u Perintis Fesyen Muslimah Moden

May 12, 2015

Wardrobe2u Perintis Fesyen Muslimah Moden | Jam sekarang tepat pukul 11 malam.Tapi mata segar lagi sebab nak lepaskan kerinduan dekat blog sendiri.Dah lama puasa blog.Hari ni baru sempat nak sharing-sharing lagi dengan pembaca.Masihkah ada pembaca setiaku?Cewaah.Tak pe kalau tak ade pun,yang penting pembaca baru sentiasa ada.InsyaAllah.Ok malam ni saya nak cerita pasal satu butik online yang dah lama bertapak dalam industri fesyen muslimah ni. Sebenarnya sebelum nak share pasal butik ni,saya dah usha sampai lebam koleksi-koleksi panas butik ni.Seriously lawa…

Continue Reading