Browsing Tag

butik fesyen muslimah moden

FESYEN

Koleksi Kurung Moden Scarffeya 2015

Jun 17, 2015

Koleksi Kurung Moden Scarffeya 2015 | Bismillahirrahmanirrahim.Lama ni tak menulis.Nasib baik Allah masih pinjamkan nikmat untuk menulis di blog.Berkongsi cerita yang baik-baik dengan pembaca.Kurang seminggu sahaja lagi nak puasa taw.Persiapan raya dah buat ke?Hehe.Orang cakap baik buat sebelum raya persiapan raya ni.Bulan puasa nanti sibukkan diri dengan buat amal ibadah je dekat Allah. Haa.Jadi mehla dengar cerita kita ni.Kita nak cerita pasal Koleksi Kurung Moden Scarffeya 2015.Cun melecun sampai buat korang nangis tepi bucu katil sebab tak sempat nak order.Ramai dah…

Continue Reading

FESYEN

Baju Muslimah Dari Salsabeela Muslimah Attire

Jun 25, 2014

Baju Muslimah Dari Salsabeela Muslimah Attire | Saban hari semakin banyak InstaShop,FBShop yang wujud.Masing-masing berlumba-lumba untuk memikat hati pelanggan dengan keunikan produk mereka yang tersendiri.Kebanyakannya adalah produk pakaian muslimah.Tetapi tak semua produk keluaran mereka ini mampu menepati syariat Islam.Berlainan pula dengan koleksi baju muslimah dari Salsabeela Muslimah Attire yang begitu menitik beratkan syariat Islam dalam menghasilkan koleksi pakaian yang terbaik untuk pelanggan. Di Salsabeela Muslimah Attire,pelbagai jenis koleksi baju muslimah yang simple,cantik,sederhana dan moden serta boleh dibuat dengan cutting yang…

Continue Reading