Browsing Tag

baju raya yang cantik dan murah

FESYEN

Shawl Instant Raya ADARA

Jun 30, 2015

Shawl Instant Raya ADARA | Kalau semalam kita cerita pasal baju kurung raya dari ADARA.Hari ni nak kongsi mengenai instant shawl murah 2015 dari ADARA sempena nak raya ni.Dah ada koleksi baju kurung,kena la cari tudung yang mudah nak pakai tapi cantik kan?Hehehe.Seriuosly sekarang ni malas dah nak belit-belit tudung ni.Semua nak kejar masa. Ok dah tak nak sembang lagi,meh tengok koleksi tudung instant terbaru dari ADARA.       3 jenis instant shawl dikeluarkan oleh ADARA iaitu ADINA PLAIN,ADINA…

Continue Reading

FESYEN

Koleksi Kurung Moden Scarffeya 2015

Jun 17, 2015

Koleksi Kurung Moden Scarffeya 2015 | Bismillahirrahmanirrahim.Lama ni tak menulis.Nasib baik Allah masih pinjamkan nikmat untuk menulis di blog.Berkongsi cerita yang baik-baik dengan pembaca.Kurang seminggu sahaja lagi nak puasa taw.Persiapan raya dah buat ke?Hehe.Orang cakap baik buat sebelum raya persiapan raya ni.Bulan puasa nanti sibukkan diri dengan buat amal ibadah je dekat Allah. Haa.Jadi mehla dengar cerita kita ni.Kita nak cerita pasalย Koleksi Kurung Moden Scarffeya 2015.Cun melecun sampai buat korang nangis tepi bucu katil sebab tak sempat nak order.Ramai dah…

Continue Reading

FESYEN

Baju Muslimah Dari Salsabeela Muslimah Attire

Jun 25, 2014

Baju Muslimah Dari Salsabeela Muslimah Attire | Saban hari semakin banyak InstaShop,FBShop yang wujud.Masing-masing berlumba-lumba untuk memikat hati pelanggan dengan keunikan produk mereka yang tersendiri.Kebanyakannya adalah produk pakaian muslimah.Tetapi tak semua produk keluaran mereka ini mampu menepati syariat Islam.Berlainan pula dengan koleksi baju muslimah dari Salsabeela Muslimah Attire yang begitu menitik beratkan syariat Islam dalam menghasilkan koleksi pakaian yang terbaik untuk pelanggan. Di Salsabeela Muslimah Attire,pelbagai jenis koleksi baju muslimah yang simple,cantik,sederhana dan moden serta boleh dibuat dengan cutting yang…

Continue Reading

KECANTIKAN

Baju Perempuan Muslimah Yang Cantik Di Scarffeya

May 1, 2014

Baju Perempuan Muslimah Yang Cantik Di Scarffeya | Kurang dari dua (2) bulan sahaja lagi,kita akan menemui Ramadhan Al-Mubarak,bulan yang penuh barakah dan hikmah.Moga Allah panjangkan umur kita untuk beribadah di bulan yang mulia itu.InsyaAllah.Sebut sahaja bulan Ramadhan,pasti masin-masing teruja untuk membuat persiapan raya,walhal puasa baru sehari.Dalam kesibukan membuat persiapan raya,utamakan ibadah kepadaNya. Satu tips yang berguna yang saya ingin kongsikan ialah: Buatlah persiapan raya sebulan sebelum Ramadhan.Jadikan dan realisasikan bulan Ramadhan sebagai bulan Ibadah kita,bukan bulan shopping kita. Sebut…

Continue Reading