baju kurung moden Archives - Dunia Farisya
Browsing Tag

baju kurung moden

FESYEN SEMBANG SANTAI

Baju Raya Muslimah Moden Yang Cantik Dan Murah Di Scarffeya

May 15, 2017

Baju Raya Muslimah Moden Yang Cantik Dan Murah Di Scarffeya | Tanggal 4 Mei yang lalu Amni dan suami berkesempatan memenuhi undangan ke acara fashion show Scarffeya bertempat di The Glass House.Selain Scarffeya,banyak lagi jenama lain yang turut diperagakan di sana.Tetapi dalam artikel kali ni,Amni nak berkongsi dengan korang semua kemeriahan di majlis tersebut dan koleksi baju kurung moden 2017 yang sangat cantik dari Scarffeya.     Antara koleksi baju raya muslimah dari jenama Scarffeya diperagakan oleh model hebat.  …

Continue Reading

FESYEN

Baju Kurung Moden Paling Cantik Bawah RM200 Di Wardrobe2u Kuala Lumpur

Sep 28, 2016
baju kurung moden yang cantik dan murah

Baju Kurung Moden Paling Cantik Bawah RM200 Di Wardrobe2u Kuala Lumpur Hari ni duk scroll dan scroll lagi facebook.Nak buat macam mana memang kerja dan cari rezeki melalui online.Tengah duk syok scroll,terpandang koleksi baju kurung moden murah bagi saya.Yelah zaman Najib ni susah nak cari yang murah dan lawa.Kualiti baju kurung moden dia boleh tahan bagus.Butik ni nama dia Wardrobe2u Kuala Lumpur.Pemiliknya Intan Azura,memang pandai bab-bab design.Serious saya tengok lain dari yang lain. Serius memang jatuh hati sangat-sangat tengok warna…

Continue Reading

FESYEN

Baju Kurung Moden Raya ADARA

Jun 30, 2015

Baju Kurung Moden Raya ADARA | Hari tu saya kongsi pasal jubah.Hari ni nak kongsi pasal baju kurung moden sempena nak sambut raya tak lama lagi ni.Pejam celik dah masuk 15 Ramadhan.Kejap je kan.Masa hari pertama puasa macam lama je lagi nak raya.Dah puasa,kejap je pulak nak raya. Ok.Bagi korang yang pernah baca artikel pasal ADARA sebelum ni,mesti korang tahu yang sebelum ni ADARA lebih tertumpu kepada penghasilan dan pengeluaran instant shawl.Tapi kali ni mereka dah mula buat baju kurung…

Continue Reading

FESYEN

Koleksi Kurung Moden Scarffeya 2015

Jun 17, 2015

Koleksi Kurung Moden Scarffeya 2015 | Bismillahirrahmanirrahim.Lama ni tak menulis.Nasib baik Allah masih pinjamkan nikmat untuk menulis di blog.Berkongsi cerita yang baik-baik dengan pembaca.Kurang seminggu sahaja lagi nak puasa taw.Persiapan raya dah buat ke?Hehe.Orang cakap baik buat sebelum raya persiapan raya ni.Bulan puasa nanti sibukkan diri dengan buat amal ibadah je dekat Allah. Haa.Jadi mehla dengar cerita kita ni.Kita nak cerita pasalΒ Koleksi Kurung Moden Scarffeya 2015.Cun melecun sampai buat korang nangis tepi bucu katil sebab tak sempat nak order.Ramai dah…

Continue Reading

FESYEN

Wardrobe2u Perintis Fesyen Muslimah Moden

May 12, 2015
baju kurung moden

Wardrobe2u Perintis Fesyen Muslimah Moden | Jam sekarang tepat pukul 11 malam.Tapi mata segar lagi sebab nak lepaskan kerinduan dekat blog sendiri.Dah lama puasa blog.Hari ni baru sempat nak sharing-sharing lagi dengan pembaca.Masihkah ada pembaca setiaku?Cewaah.Tak pe kalau tak ade pun,yang penting pembaca baru sentiasa ada.InsyaAllah.Ok malam ni saya nak cerita pasal satu butik online yang dah lama bertapak dalam industri fesyen muslimah ni. Sebenarnya sebelum nak share pasal butik ni,saya dah usha sampai lebam koleksi-koleksi panas butik ni.Seriously lawa…

Continue Reading

FESYEN SEMBANG SANTAI

Super Raya Sale By Lazada

Jul 15, 2014

Super Raya Sale By Lazada | Tinggal lagi lebih kurang dua minggu lebih sebelum kita menjengah ke bulan Syawal untuk menyambut Hari Raya Aidilfitri.Alhamdulillah,saya dan keluarga baru sahaja kembali dari Kuala Lumpur untuk shopping baju raya kami sekeluarga.Rezeki kami,harga untuk setiap baju yang dibeli sangat berpatutan dengan kualiti kain yang digunakan.Kebanyakan shopping kompleks giat menjalankan jualan murah sempena Hari Raya Aidilfitri yang bakal tiba tidak lama lagi.Tidak ketinggalan juga buat pembeli online tegar kerana Lazada yang mana merupakan portal shopping…

Continue Reading

KECANTIKAN

Baju Perempuan Muslimah Yang Cantik Di Scarffeya

May 1, 2014

Baju Perempuan Muslimah Yang Cantik Di Scarffeya | Kurang dari dua (2) bulan sahaja lagi,kita akan menemui Ramadhan Al-Mubarak,bulan yang penuh barakah dan hikmah.Moga Allah panjangkan umur kita untuk beribadah di bulan yang mulia itu.InsyaAllah.Sebut sahaja bulan Ramadhan,pasti masin-masing teruja untuk membuat persiapan raya,walhal puasa baru sehari.Dalam kesibukan membuat persiapan raya,utamakan ibadah kepadaNya. Satu tips yang berguna yang saya ingin kongsikan ialah: Buatlah persiapan raya sebulan sebelum Ramadhan.Jadikan dan realisasikan bulan Ramadhan sebagai bulan Ibadah kita,bukan bulan shopping kita. Sebut…

Continue Reading