Home FESYEN Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE x NURAISHAH GALLERY

Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE x NURAISHAH GALLERY

68
0
SHARE

Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE x NURAISHAH GALLERY

Yehaaaa!Tora datang lagi! Eh eh dak dak.haha.Ni Elrah datang lagi wey.Nak raya ni konpem ramai cari koleksi Elrah.Handphone kami pun dak start hang dah.Belum running FB ADS lagi.Customer lama semua pakat cari koleksi baju raya couple.Amboi amboi amboi tahun ni ramai nak raya sakan pakai baju couple noh.Hehe.

Okai okai,kami nak update gambar terus.Uolss jangan leleh air liur duk tengok koleksi jubah couple gabungan Elrah Exclusive dan Nuraishah Gallery.

Okai la,tak maw buat hampa tertunggu lagi.Jom kaih layan gambar-gambar jubah couple dari ELRAH dan NURAISHAH GALLERY iaitu ADAM DAN HAWA . Hehe

jubah couple raya elrah

jubah couple raya elrah

jubah couple raya elrah

jubah couple raya elrah emerald green

 

Untuk koleksi jubah couple ELRAH EXCLUSIVE ni merupakan gabungan jubah NURAISHAH GALLERY (Amira Othman) dengan ELRAH EXCLUSIVE yang diberi nama ADAM DAN HAWA.Nama pun sejukkk telinga dengaq.Haha.Apatah lagi mata memandang.Hehe.Belum tang pakai lagi.Confirm sejuk macam ada aircond.Haha.

 

jubah perempuan yang cantik elrah royal blue jubah perempuan yang cantik elrah emerald green

Yeay.hampa kena sabaqqq taw.Sebabnya gambar-gambar koleksi jubah couple dari ELRAH EXCLUSIVE ni bakal buat hampa berdarah hidung.Amni sendiri pun dah meleleh air liurrrr ni.Haha.Lawa tahap dewaaa sangat!Serius!Tapi poket hampa pun kena siap sedia nah?Hehe.

JUBAH DAN KURTA COUPLE NURAISHAH GALLERY X ELRAH

MATERIAL : HIGH QUALITY Chiffon
SIZE : S M L XL
.
KURTA ADAM
RM199 ( NORMAL PRICE RM219 )
.
1 SET COUPLE
KURTA LELAKI DAN JUBAH PEREMPUAN
RM380 ( NORMAL PRICE 400 )
.
Whatsapp detail lengkap utk FAST RESPON

So sapa2 yang rasa nak feeling-feeling sedondon dondon dondon dengan cik abang tu kaih Whatsapp kami nah.Hehe.

Satg lambat melepas jangan duk merayu menangis tepi bucu katil taw.Malas nak layan,Hehe.

Whatsapp kaih.

Whatsapp taw.

Whatsapp :
TEKAN SINI UTK WASSAP TERUS

Facebook:
Elrah Exclusive KL (KLIK)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here