Browsing Tag

agen sah elrah

FESYEN

Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE x NURAISHAH GALLERY

May 31, 2017

Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE x NURAISHAH GALLERY Yehaaaa!Tora datang lagi! Eh eh dak dak.haha.Ni Elrah datang lagi wey.Nak raya ni konpem ramai cari koleksi Elrah.Handphone kami pun dak start hang dah.Belum running FB ADS lagi.Customer lama semua pakat cari koleksi baju raya couple.Amboi amboi amboi tahun ni ramai nak raya sakan pakai baju couple noh.Hehe. Okai okai,kami nak update gambar terus.Uolss jangan leleh air liur duk tengok koleksi jubah couple gabungan Elrah Exclusive dan Nuraishah Gallery. Okai la,tak maw buat…

Continue Reading

SEMBANG SANTAI

Jubah Lelaki Marhaban ELRAH x Hafiz Hamidun

Jun 8, 2016

Koleksi Jubah Marhaban ELRAH x Hafiz Hamidun | Akhirnya!yeah!Disebabkan ramai sangat duk menanya koleksi jubah lelaki moden dari Elrah Exclusive untuk 2016,akhirnya Amni akan dedahkan semua warna koleksi Mecca dari Elrah Exclusive.Hee. Serius memang lawa sangat warna-warna dia.Amni sendiri pun jatuh hati,cair sampai tak nak beku balik dah.haha.Propa kan ayat?Tapi itu kenyataan dia.Memang lawa habis warna dia.Ish tak taw dah nak bagitahu macam mana lagi.Memang cantik giler! ish,dah la,korang tengok sendiri gambar di bawah ni.Amni tak tahu dah nak gambarkan lagu mana…

Continue Reading

FESYEN

Koleksi Jubah Elrah Mecca 2016

May 26, 2016

Koleksi Jubah Elrah Mecca 2016 | Akhirnya!yeah!Disebabkan ramai sangat duk menanya koleksi jubah lelaki moden dari Elrah Exclusive untuk 2016,akhirnya Amni akan dedahkan semua warna koleksi Mecca dari Elrah Exclusive.Hee. Serius memang lawa sangat warna-warna dia.Amni sendiri pun jatuh hati,cair sampai tak nak beku balik dah.haha.Propa kan ayat?Tapi itu kenyataan dia.Memang lawa habis warna dia.Ish tak taw dah nak bagitahu macam mana lagi.Memang cantik giler! ish,dah la,korang tengok sendiri gambar di bawah ni.Amni tak tahu dah nak gambarkan lagu mana…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Lelaki Moden Elrah AidilAdha

Aug 30, 2015

Jubah Lelaki Moden Elrah AidilAdha | Tak sabaqnyaa….!Yes obviously memang tak sabaqqq nak jual jubah Elrah koleksi raya haji ni sebab warna untuk koleksi raya haji memang sangat lawa dan cantik habis.Dan apa yang paling penting,koleksi warna untuk AidilAdha adalah berlainan dengan koleksi raya puasa hari tu.Jadi tak ada lagi R14,r12,R7 bagai ye.Kalau nak tahu kod warna jubah yang baru,tunggu kami release gambar official dulu,baru hampa semua boleh order nah.Hehe Hari ni kami nak kongsi gambar ‘teaser’ untuk koleksi jubah…

Continue Reading