jubah couple Archives - Dunia Farisya
Browsing Tag

jubah couple

FESYEN

Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE x NURAISHAH GALLERY

May 31, 2017
jubah couple raya elrah

Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE x NURAISHAH GALLERY Yehaaaa!Tora datang lagi! Eh eh dak dak.haha.Ni Elrah datang lagi wey.Nak raya ni konpem ramai cari koleksi Elrah.Handphone kami pun dak start hang dah.Belum running FB ADS lagi.Customer lama semua pakat cari koleksi baju raya couple.Amboi amboi amboi tahun ni ramai nak raya sakan pakai baju couple noh.Hehe. Okai okai,kami nak update gambar terus.Uolss jangan leleh air liur duk tengok koleksi jubah couple gabungan Elrah Exclusive dan Nuraishah Gallery. Okai la,tak maw buat…

Continue Reading

FESYEN

Koleksi Jubah Elrah Mecca 2016

May 26, 2016
jubah lelaki moden 2016

Koleksi Jubah Elrah Mecca 2016 | Akhirnya!yeah!Disebabkan ramai sangat duk menanya koleksi jubah lelaki moden dari Elrah Exclusive untuk 2016,akhirnya Amni akan dedahkan semua warna koleksi Mecca dari Elrah Exclusive.Hee. Serius memang lawa sangat warna-warna dia.Amni sendiri pun jatuh hati,cair sampai tak nak beku balik dah.haha.Propa kan ayat?Tapi itu kenyataan dia.Memang lawa habis warna dia.Ish tak taw dah nak bagitahu macam mana lagi.Memang cantik giler! ish,dah la,korang tengok sendiri gambar di bawah ni.Amni tak tahu dah nak gambarkan lagu mana…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Couple Yang Moden Furqon By Sola

Jan 27, 2015
jubah couple warna kuning emas

Jubah Couple Yang Moden Furqon By Sola | Artikel ni acah-acah untuk teaser post atau orang kampung kata nak panaskan enjin dulu.Hehe.Sebelum official gambar keluar dari oven,kita bagi korang sentap sikit dengan gambar teaser koleksi jubah couple Furqon By Sola ni dulu ye.Hehe Macam mana?Tergugat ke tidak tengok gambar teaser jubah couple ni?Warna depa semua mengancam.Memang sangat sesuai dengan couple,laki bini,bakal tunang semua tu kalau nak melaram dengan rekaan jubah yang eksklusif ni taw.Design by Sola ni tak pernah tak…

Continue Reading