Browsing Tag

jubah couple

jubah couple raya elrah
FESYEN

Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE x NURAISHAH GALLERY

Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE x NURAISHAH GALLERY Yehaaaa!Tora datang lagi! Eh eh dak dak.haha.Ni Elrah datang lagi wey.Nak raya ni konpem ramai cari koleksi Elrah.Handphone kami pun dak start hang dah.Belum running FB ADS lagi.Customer lama semua pakat cari koleksi baju raya couple.Amboi amboi…

May 31, 2017
jubah lelaki moden 2016
FESYEN

Koleksi Jubah Elrah Mecca 2016

Koleksi Jubah Elrah Mecca 2016 | Akhirnya!yeah!Disebabkan ramai sangat duk menanya koleksi jubah lelaki moden dari Elrah Exclusive untuk 2016,akhirnya Amni akan dedahkan semua warna koleksi Mecca dari Elrah Exclusive.Hee. Serius memang lawa sangat warna-warna dia.Amni sendiri pun jatuh hati,cair sampai tak nak beku…

May 26, 2016
jubah couple warna kuning emas
FESYEN

Jubah Couple Yang Moden Furqon By Sola

Jubah Couple Yang Moden Furqon By Sola | Artikel ni acah-acah untuk teaser post atau orang kampung kata nak panaskan enjin dulu.Hehe.Sebelum official gambar keluar dari oven,kita bagi korang sentap sikit dengan gambar teaser koleksi jubah couple Furqon By Sola ni dulu ye.Hehe Macam…

Jan 27, 2015