Browsing Tag

elrah exclusive

jubah couple raya elrah
FESYEN

Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE x NURAISHAH GALLERY

Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE x NURAISHAH GALLERY Yehaaaa!Tora datang lagi! Eh eh dak dak.haha.Ni Elrah datang lagi wey.Nak raya ni konpem ramai cari koleksi Elrah.Handphone kami pun dak start hang dah.Belum running FB ADS lagi.Customer lama semua pakat cari koleksi baju raya couple.Amboi amboi…

May 31, 2017
baju raya lelaki 2016
FESYEN

Baju Raya Lelaki 2016 Yang Cantik

Baju Raya Lelaki 2016 Yang Cantik | Haaaiiih tak lama dah nak raya.Sekarang ni hampir nak masuk minggu ketiga berpuasa dah.Semakin berdebar la pulak Hehe.Orait,pagi ni Amni nak cerita mengenai baju raya lelaki 2016 yang korang tercari-cari.Sekarang ni trend baju raya banyak sangat.Ada yang…

Jun 16, 2016
JUBAH COUPLE ELRAH
FESYEN

Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE

Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE Sabaq sabaq sabaq!!! Yeay.hampa kena sabaqqq taw.Sebabnya gambar-gambar koleksi jubah couple dari ELRAH EXCLUSIVE ni bakal buat hampa berdarah hidung.Amni sendiri pun dah meleleh air liurrrr ni.Haha.Lawa tahap dewaaa sangat!Serius!Tapi poket hampa pun kena siap sedia nah?Hehe. Untuk koleksi jubah…

Jun 13, 2016
jubah lelaki moden 2016
FESYEN

Koleksi Jubah Elrah Mecca 2016

Koleksi Jubah Elrah Mecca 2016 | Akhirnya!yeah!Disebabkan ramai sangat duk menanya koleksi jubah lelaki moden dari Elrah Exclusive untuk 2016,akhirnya Amni akan dedahkan semua warna koleksi Mecca dari Elrah Exclusive.Hee. Serius memang lawa sangat warna-warna dia.Amni sendiri pun jatuh hati,cair sampai tak nak beku…

May 26, 2016
jubah raya lelaki warnA BERRY PINK
FESYEN

Jubah Pengantin Lelaki Elrah Exclusive

Jubah Pengantin Lelaki Elrah Exclusive | Dah jam 1 pagi.Tapi mata tak boleh nak tutup lagi.Tu pasai eye bag tebal semacam.Hehehe.Tapi still nak jugak tulis cerita dalam blog.Dua tiga hari ni ramai yang mencari jubah pengantin lelaki.Memandangkan dah hujung tahun ni,ramai yang nak kahwin…

Nov 26, 2015