MAKANAN

Menang Baucer Percuma Dari Kenny Rogers ROASTERS !

Jul 20, 2014

Menang Baucer Percuma Dari Kenny Rogers ROASTERS ! | Menyentuh perihal makanan sedap atau tempat makan sedap ni memang mampu membuatkan saya tenung laptop ni lebih lama.Lebih-lebih lagi bila nampak ada contest yang menawarkan baucer percuma secara mudah!Makan FREE lagi la kan.Siapa tak nak kalau ada orang nak bagi baucer makanan secara percuma dengan mudah.Memang semangat habis la nak join contest ni 🙂

Terbaru dari Kenny Rogers ROASTERS iaitu Contest Spice Up Your ‘Selfie’  Challenge yang telah bermula dari 7 Julai lalu sehingga 5 August 2014.Contest yang menawarkan hadiah berupa Baucer Makanan yang bernilai RM50 dan ke atas ini memang menggiurkan saya sendiri yang memang ‘addicted’ dengan Kenny Rogers ROASTERS ni.Hehe.Antara menu yang istimewa dari KRR yang saya gemarkan ialah Flamin Spicy Chicken Meal,Home Made Muffins perisa Pandan dan minuman Jewel Treasure yang sememangnya tak cukup satu gelas bagi saya.Hehe.Sempat juga saya berbuka di KRR pada awal Ramadhan baru-baru ini.

MENU SEDAP DI KRR

Flamin Spicy Chicken Meal

Sakan bercerita pasal menu sedap di Kenny Roger Roasters pulak.Hehe.Sebenarnya saya nak ajak korang semua untuk menyertai Contest Spice Up Your ‘Selfie’ Challenge ni.Cara untuk menyertai contest ini juga sangat mudah.Memang sesuai sangat untuk ‘kaki selfie’ .Kalau ada rezeki,dapat menang Baucer Percuma dari KRR.Hehe

CONTEST KENNY ROGERS

Spice Up Your ‘Selfie’ Challenge Contest

Bertemakan 3 konsep iaitu :

  • Hari Raya
  • World Cup 2014
  • Flamin’ Spicy

Ambil gambar selfie kegemaran korang mengikut gaya tersendiri yang unik dan kreatif  dan upload ke Aplikasi Contest KRR di page rasmi KRR Malaysia.Gambar yang meraih undian yang tertinggi mengikut setiap tema bakal memenangi Baucer Percuma dari Kenny Rogers Malaysia.Tarikh akhir penyertaan ialah pada 5 August 2014 manakala tarikh akhir undian adalah pada 7 August 2014.Kongsikan gambar yang korang hantarkan di semua laman media sosial untuk meraih lebih banyak undi!Kalau malas nak join di Facebook,korang boleh join di laman Twitter atau Instagram KRR dengan menggunakan hashtag #SpicySelfie.

Hadiah Menarik Menanti Anda!

Walaupun sekadar baucer percuma,tetapi sangat berbaloi.Boleh bawak kawan-kawan atau ahli keluarga lepas raya nanti.Makan sampai kenyang dan alami kegembiraan tak terhingga dengan menu yang istimewa dari KR!

Flamin’ Spicy:
1st Prize-Baucer Makanan KRR bernilai RM100 setiap satu
2nd -5th Prize-Baucer Makanan KRR bernilai RM50 setiap satu

World Cup 2014:
1st Prize-Baucer Makanan KRR bernilai RM100 setiap satu
2nd -5th Prize-Baucer Makanan KRR bernilai RM50 setiap satu

Hari Raya Aidilfitri:
1st Prize-Baucer Makanan KRR bernilai RM100 setiap satu
2nd-5th  Prize-Baucer Makanan KRR bernilai RM50 setiap satu

Haa.Banyak baucer percuma menanti pemenang bertuah.Nak lagi banyak baucer makanan percuma dari KRR?Jom ajak kawan-kawan korang untuk join contest menarik dari KRR sekarang!

Maklumat lanjut/Cara sertai contest: Kenny Rogers Roasters Malaysia

Selamat Mencuba!

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply penaberkala Jul 20, 2014 at 3:46 PM

    Kena ajak member-member gi KRR la pulok pahni klu sempat,hehe

  • Reply Bahrain Jul 21, 2014 at 12:50 AM

    Baucer RM100 tu kira dah banyak tu, memang puas makan dengan harga baucer macam tu. 😉

  • Reply sweetkurma Jul 21, 2014 at 3:27 AM

    betul lah tu makan free sape tak nak kan hihi

  • Reply zara Jul 21, 2014 at 10:32 AM

    waaaw menariknya contest..ramai yang nak beri duit raya tahun ni..kepada selfie warrior seme apalagi..jomlah..

  • Reply Azhafizah Jul 23, 2014 at 5:33 PM

    wah best ni makan lebih siki..Congrats Syirah

  • Leave a Reply