Kisah Coklat Yang Sexy 2 - Dunia Farisya
MAKANAN

Kisah Coklat Yang Sexy 2

Aug 6, 2014
coklat yang sedap

Kisah Coklat Yang Sexy 2 | Hari tu dah cerita pasal  kisah coklat yang sexy.Hari ni nak cerita lagi sebab coklat dia memang sedap yang amat.

‘….sedap sangat ke derr sampai ko update dua kali?…’

Suka hati la kan.Dah memang betul sedap.Kena la kongsi dengan orang lain jugak..Takkan nak makan sorang je.Hehehe.Sejujurnya memang coklat ni sedap sangat dan sesuai buat kudapan masa tengah santai dengan keluarga.

coklat yang sedap

Monster’s Crazy Crunchy

Monster’s Crazy Crunchy memang buat saya gila sekejap.Tiba-tiba teringat coklat yang sedap ni.Tak pandang kiri kanan dah,terus pergi cari nombor ejen MCC Kuala Terengganu.Dalam ramai-ramai ejen MCC Kuala Terengganu,ada sorang yang berjaya lembutkan hati saya.Haha.

Kisah Coklat Yang Sedap

Kejap je licin dua botol.Memang serius sedap!

Saya kalau bab nak order online ni kadang-kadang tengok orang jugak.Kalau seller tu balas mesej dengan lemah-lembut,ikhlas,kita dapat rasa taw sebenarnya.Sebab kadang-kadang ada jugak seller yang balas mesej customer dalam keadaan marah,kelam=kabut,terpaksa.Aura seller tu kadang-kadang si customer boleh rasa.Haa.Tak percaya?Cuba baca mesej yang seller hantar/balas,mesti korang dapat rasanya.

Jadi,kisahnya saya dah beli dengan ejen dari Bukit Bayas,Kuala Terengganu.Servis dari beliau memang tip top.Tepat pada masa (malah lebih awal sampai dari saya).Dan korang yang nak dapatkan Monster’s Crazy Crunchy di sekitar Kuala Terengganu,boleh order atau Cash-On-Delivery terus dengan Cik Asyraf Hanif melalui nombor berikut:

Asyraf Hanif
Instagram: @mccktrg
013- 969 9360

Selamat Mencuba!

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply Tudung Labuh Online Aug 7, 2014 at 8:41 AM

    Hari tu coklat lain kan.

    Hehe.. Kena jaga berat ni.

  • Reply Ceraf Aug 7, 2014 at 10:40 AM

    pehhh terbaik..manyak makan coklat wooo

    heheh

  • Reply Master Zuheir Aug 13, 2014 at 8:39 PM

    terima kasih juga buat Farisya sbb sudi melahap & berkongsi MCC buat kali kedua hehe

  • Reply Noriza Rahman Oct 29, 2014 at 4:18 PM

    Coklat ni memang sexy. saya kalau menghadap coklat ni sekali ja dah habis..nyummy

  • Reply Zul Nov 18, 2014 at 1:54 PM

    sedap makan coklat depan komputer ni..boleh buat ilang mengantuk dan memberi idea yang bernas dalam penulisan..dan juga resepi membina badan.. :)

    • Reply admin Nov 18, 2014 at 4:39 PM

      Bina badan?Macam tak kena je.Hehehe

      • Reply Zul Nov 18, 2014 at 5:30 PM

        apa tak kena…kalau mkn banyok sangat dok ke berat badan makin naik…tp perut bukan jadi 6 pack la..cuma 3 layer..haha

    Leave a Reply