Home FESYEN Jubah Lelaki Warna Lembut Dari ELRAH EXCLUSIVE

Jubah Lelaki Warna Lembut Dari ELRAH EXCLUSIVE

23
0
SHARE

Jubah Lelaki Warna Lembut Dari ELRAH EXCLUSIVE 

Okai.Tak semua lelaki suka pakai baju atau jubah yang bewarna terang.Tapi kebanyakan anak muda gemarkan warna yang terang dan ceria ni.Tapi untuk umur pertengahan 30-an ke atas ramai lelaki lebih gemarkan warna baju yang lembut dan tenang sahaja.

Jujur Amni cakap,ELRAH tak pernah menghampakan penggemar jubah di luar sana.Amni pernah belikan untuk adik lelaki dan abah Amni.Ternyata mereka sendiri pun terpaut dengan koleksi jubah ELRAH.Kainnya yang lembut dan tidak mengikut bentuk badan dan pilihan warna yang menarik.

Sebenarnya saya suka tengok kaum Adam ni pakai jubah.Mungkin sejak dari zaman sekolah dah terbiasa tengok diorang pakai jubah.Sejuk je mata memandang.Nak marah pun tak jadi taw.Sempena nak raya ni,saya nak kongsi dengan pembaca koleksi jubah lelaki raya dari Elrah Exclusive.

Untuk pengetahuan,Elrah Exclusive ni merupakan brand terbaru gabungan Nur Amirah dan El Azman.Semakin besar empayar diorang ni.Lepas keluarkan produk kecantikan,sekarang diorang berjinak-jinak dalam bisnes fesyen muslim dan muslimah pulak.Hehe.

Tak nak sembang lebat,meh kita layan tengok gambar koleksi jubah lelaki raya bewarna lembut dari Elrah ni.

jubah lelaki JM28 jubah lelaki elrah exclusive elrah exclusive elrah exclusive jubah lelaki 2016 jubah lelaki 2016 jubah lelaki moden jubah lelaki moden jubah lelaki jubah lelaki moden 2016 jubah lelaki moden 2016 jubah lelaki moden 2016

Jubah Lelaki Raya dari Elrah ni ada 4 jenis saiz iaitu S,M,L dan XL.Jadi khusus untuk abang-abang di luar sana yang nak bergaya sakan sambil sorot perut buncit tu.Hehe.Tak pa,masa puasa ni diet betul-betul.Time raya nanti boleh melaram sakan dengan jubah lelaki Elrah ni ya dak.

jubah lelaki moden 2016 SAIZ JUBAH MARHABAN

Kalau sebelum ni beraya dengan baju melayu,apa kata kali ni raya dengan jubah raya Elrah pulak.Kalau si ayah ade anak-anak yang dah besar,boleh beli sedondon dengan anak-anak kan.Kalau si ibu pulak,apa kata hadiahkan untuk si ayah dan anak-anak yang dah besar panjang tu.Kita cuba didik mereka supaya cintakan jubah pulak.InsyAllah.

Eh,si ayah je ke yang boleh pakai jubah?Si ibu pun ada taw.Elrah pun dah keluarkan jubah couple untuk pasangan yang dah berkahwin taw.Yang tak kahwin lagi tu tak payah nak sedondon sehati sejiwa sangat. *pedas pulak ak bagi*.Nanti artikel akan datang kita cerita pasal jubah couple pulak aih.

Macam mana?Berkenan ke tidak?Kalau si ibu atau si ayah atau si abang yang berkenan mahu membeli koleksi Jubah Raya Elrah ni boleh Whatsapp/Msj nombor di bawah untuk order ye.

Whatsapp: 019-3007112 (Amni)
Facebook:ELRAH EXCLUSIVE KL (KLIK)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here