FESYEN

Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE

Jun 13, 2016
JUBAH COUPLE ELRAH

Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE

Sabaq sabaq sabaq!!!

Yeay.hampa kena sabaqqq taw.Sebabnya gambar-gambar koleksi jubah couple dari ELRAH EXCLUSIVE ni bakal buat hampa berdarah hidung.Amni sendiri pun dah meleleh air liurrrr ni.Haha.Lawa tahap dewaaa sangat!Serius!Tapi poket hampa pun kena siap sedia nah?Hehe.

Untuk koleksi jubah couple ELRAH EXCLUSIVE ni merupakan gabungan jubah By Nur Amirah 11 dengan ELRAH EXCLUSIVE yang diberi nama NUR ELRAH.Nama pun sejukkk telinga dengaq.Haha.Apatah lagi mata memandang.Hehe.

Okai la,tak maw buat hampa tertunggu lagi.Jom kaih layan gambar-gambar jubah couple dari ELRAH iaitu NUR ELRAH . Hehe

JUBAH COUPLE ELRAH

Warna biru gelap atas ni sesuai untuk mereka yang berbadan berisi sikit.Sebab warna gelap dapat membuatkan si pemakai tampak kurus bergaya.Gituuuu!Hehe

JUBAH COUPLE ELRAH

Warna atas ni sesuai untuk badan kurus dan berisi.Semua boleh pakai Hehe.

JUBAH COUPLE ELRAH

Warna merah sesuai untuk yang berkulit cerah dan badan berisi.Nampak manis ngat2 aih.Hehe.Merah tu tak garang noh.Tapi manisss.Hehe

 

JUBAH COUPLE ELRAH

Warna atas ni seakan-akan warna maroon pun ada.Jadi badan berisi sesuai pakai.Boleh sorok lemak-lemak degil kat badan hampa.Hehe

 

JUBAH COUPLE ELRAH

Hat ni untuk gadis manis ayu dan abang romantik sajo.Haha.Kalau cik abang hampa jenih garang tak yah duk pakai.Satg pelik no orang tengok.Haha.Gurau ja noh.

JUBAH COUPLE ELRAH

Yang ni untuk gadis yang bajet ayu manis gitu.Haha.Untuk abang sado boleh jugak nah.Haha.

JUBAH COUPLE ELRAH

Warna pink rose ni kalau hampa buat baju nikah ka memang manis giler.Orang yang datang satg pun mesti cair tengok hampa berdua.Depa akan kata bukan setakat pinang dibelah dua dah.Tapi belah sejuta kali.Haha

JUBAH COUPLE ELRAH

Warna soft brown ni pun lawo.Untuk akad nikah pun lawooo sangat dah.Elok beli ni terus pergi cari tok kadi.haha.Satg tok kadi on ja.haha

WhatsApp-Image-20160613 (16)

Warna ni pun lagi la.Haha.Malas cakap banyak.Lawo semua jubah NUR ELRAH dan ELRAH EXCLUSIVE ni.Cair dak lagi?Haha

WhatsApp-Image-20160613 (15)

 

WhatsApp-Image-20160613 (14)

WhatsApp-Image-20160613 (13)

Warna biru atas ni pun lawa jugak untuk nikah.Lembut ayu manis je.Adoii.Semua warna lawooo nih.Macam mana?Haha.Nasib baik dah tempah baju nikah.Kalau tak,dah lama Amni beli satu buat nikah ni.Hehe.

Harga jubah couple ni gabungan jubah Mecca dan Marhaban taw.

JUBAH NUR ELRAH : RM249
JUBAH MECCA:RM190
JUBAH MARHABAN:RM160
Postage:RM15

So sapa2 yang rasa nak feeling-feeling sedondon dondon dondon dengan cik abang tu kaih Whatsapp kami nah.Hehe.

Satg lambat melepas jangan duk merayu menangis tepi bucu katil taw.Malas nak layan,Hehe.

Whatsapp kaih.

Whatsapp taw.

Whatsapp :
019-3007112

Instagram:
@elrahcheras (KLIK)

Facebook:
Elrah Exclusive KL (KLIK)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Afif Rayyan Jun 14, 2016 at 8:08 PM

    Cantik2 jubah dari elrah nie..

  • Reply LovelySuri Jun 17, 2016 at 11:11 AM

    Suka jubah pink yg first tu. Nice n sweet je

  • Leave a Reply