MAKANAN

Kek Chocolate Moist Sedap di Kuala Lumpur

Nov 19, 2013
Kek Chocolate Moist Sedap di Kuala Lumpur

Assalamualaikum

Sebut pasal kek coklat moist,mesti ramai yang telan air liur kan?Termasuklah FA sendiri.FA sendiri sememangnya peminat tegar kek chocolate moist ni.Kalau jumpa yang sedap,memang melekat dengan yang tu sahaja sampai bila-bila.Nak buat sendiri tak ada masa(hakikatnya malas).hehe..

Tapi mesti ramai yang belum kenal dengan pembuat kek chocolate moist sedap area Kuala Lumpur ni.FA pasti kalau korang dah makan kek chocolate air tangan kakak ni,mesti korang akan termimpi-mimpi.Bukan senang nak cari yang kena dengan citarasa kita kan?Jadi,buat semua peminat chocolate moist,korang patut cuba air tangan kakak ni pula.

Nama Online Shop:Coklatmanis2u

Alamat:Bandar Sri Damansara,52200 Kuala Lumpur.

No.Tel:017-3568028

Website:http://coklatmanis2u.blogspot.com

Instagram: ifacoklatmanis2u

Antara pilihan kek yang terdapat di Coklatmanis2u ini selain chocolate moist adalah:

Kek Chocolate Moist Sedap di Kuala Lumpur

Kek Chocolate Moist Sedap di Kuala Lumpur

 

Kek Chocolate Moist Sedap di Kuala Lumpur

Kek Chocolate Moist Sedap di Kuala Lumpur

Kek yang di sponsor oleh Coklatmanis2u semasa Event Pelancaran Video Brosurdan Blooggers Dot Com baru-baru ini.Kek yang sememangnya mendapat pujian ramai ketika itu.Nasib la siapa yang sempat makan.Hehe.Yang tak sempat makan,sila order lain ye.

Kek Chocolate Moist Sedap di Kuala Lumpur

Kek Chocolate Moist Sedap di Kuala Lumpur

Kalau korang peminat tart,korang boleh dapatkannya dari Coklatmanis2u juga.Aneka rasa tart dapat diperolehi di sini.Tapi FA kurang berminat dengan tart sebab chocolate moist masih nombor satu dalam kepala FA.Hehe..

Kek Chocolate Moist Sedap di Kuala Lumpur

Kek Chocolate Moist Sedap di Kuala Lumpur

Eh…Jangan ingat kek biasa je yang ada di coklatmanis2u ye.Kek 3D pun ada.Jadi untuk mereka yang tercari-cari kek 3D yang sedap tapi murah,korang boleh drop di fanpage coklatmanis2u dan buat tempahan sekarang.Sekarang ni musim orang kahwin,jadi baik buat tempahan awal.Hehe.

Kek Chocolate Moist Sedap di Kuala Lumpur

Kek Chocolate Moist Sedap di Kuala Lumpur

Last picture dari FA.Tak boleh letak banyak-banyak nanti korang makin terliur pulak.Kesian nanti kempunan kalau tak dapat.Hehehe.

Untuk pengetahuan korang,selain kek seperti gambar di atas,banyak lagi jenis kek yang disediakan oleh Coklatmanis2u ini seperti:kek fondant,snowy cheese cake,tiramisu dan banyak lagi.Aneka cookies juga turut dibuat oleh coklatmanis2u ini.Jadi jom singgah fanpage Coklatmanis2u sekarang dan buat pilihan kek yang anda gemari sekarang!

Kalau malas nak buat,tempah sahaja!Senang kan?Coklatmanis2u juga melakukan Cash-On-Delivery selain tempahan diambil di rumah.

Untuk maklumat lanjut,silalah berkunjung ke fanpage Coklatmanis2u !

Nah amik sebijik lagi!

Kek Chocolate Moist Sedap di Kuala Lumpur

Kek Chocolate Moist Sedap di Kuala Lumpur

You Might Also Like

9 Comments

  • Reply Bahrain Nov 19, 2013 at 8:03 PM

    coklat moist pun sedap juga, tapi aku suka red velvet…

    • Reply Farisya Anastasyia Nov 19, 2013 at 11:15 PM

      samalah dgn FA.FA tak pernah rasa lagi Red velvet macam mana.hehe : 🙂 :

  • Reply akubiomed Nov 19, 2013 at 8:17 PM

    Macam-macam bentuk dan perisa.

  • Reply Denaihati Nov 19, 2013 at 9:55 PM

    wah, geram tengok macam-macam rupa kek ni, memang terliurlah…heee

    • Reply Farisya Anastasyia Nov 19, 2013 at 11:13 PM

      memang sedap abg amir.rugi kalau tak rasa air tangan dari Coklatmanis2u ni. 🙂

  • Reply reezluv Nov 21, 2013 at 8:31 AM

    setakat ni coklat moist EMCC paling the best…hoho..tapi takleh dapat dah dari dealernya dengan harga best..kena beli harga mahal sikit..pasal dah gabung ngan Boboi..

  • Reply Sabrina Bakery:Kek Sedap Dan "BERHANTU" - Dunia Farisya Nov 11, 2017 at 2:27 PM

    […] Mamasab.Dengan penuh kasih sayang admin akan reply.Sampai iols yang mulanya nak beli satu slice kek terjebak beli […]

  • Leave a Reply