Home KECANTIKAN Set Kening Nurul Nabihan Makeup

Set Kening Nurul Nabihan Makeup

306
0
SHARE

Set Kening Nurul Nabihan Makeup

uihh da lama tak update set kening nurul nabihan.Permintaan terlalu tinggi.Tengok je lah Famous Post dekat sebelah blog.Artikel Cara Lukis Kening Tanpa Cukur dapat ranking pertama.Sekarang semua nak melawa tanpa perlu cukur kening.

Pendek kata sekarang kalau nak keluar mana-mana,kening mesti nak jugak lukis sikit-sikit.Baru lawa kan hehehehe.So hari ni Amni nak share lagi mengenai set lukis kening tanpa cukur Nurul Nabihan ni.

Dengan tutorial cara lukis kening tanpa cukur sekali Amni akan bagi taw.hehehe

set-kening-tanpa-cukur-5

set-kening-tanpa-cukur-nurul-nabihan

tutorial-lukis-kening-tanpa-cukur

cara-lukis-kening-tanpa-cukur

set-kening-tanpa-cukur-3

set-kening-tanpa-cukur-2

set-kening-tanpa-cukur

Cara Pembelian

Untuk membeli set kening tanpa cukur Nurul Nabihan,Whatsapp terus ye.Sebarang komen tidak akan di layan Hehe.Untuk makluman,semua ni didatangkan di dalam set ye.Tiada penjualan asing untuk setiap item.

Whatsapp : 014 512 1425

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here