Home KECANTIKAN Tutorial Cara Bentuk Kening Tanpa Cukur

Tutorial Cara Bentuk Kening Tanpa Cukur

118
3
SHARE

Tutorial Cara Bentuk Kening Tanpa Cukur | Hari tu saya ada buat dan berkongsi dengan para pembaca mengenai cara bentuk kening tanpa cukur secara bergambar.Kali ini saya nak kongsikan dalam bentuk video pula.Langkah dalam video ini mungkin tidak sama seperti langkah yang saya tunjukkan.Tetapi secara asasnya,pendek kata modus operandinya juga sama.

Meh tengok dulu video di bawah ni ye :)

Kredit:Evangeline Hawa
Dah habis tengok?Mana nak beli barang tu semua?Jangan risau,korang boleh beli SET UNTUK BENTUK KENING TANPA CUKUR ni dekat NURFA BEAUTY sebab diorang dah ada set kening yang lengkap untuk korang.
Paling best,diorang akan ajar sampai korang pandai.InsyaAllah.
Nak order set kening tu?Dah pergi beli cepat dekat SINI-KLIK.
Selamat mencuba! :)

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here