Browsing Tag

set kening

set-kening-tanpa-cukur-3
KECANTIKAN

Set Kening Nurul Nabihan Makeup

Set Kening Nurul Nabihan Makeup uihh da lama tak update set kening nurul nabihan.Permintaan terlalu tinggi.Tengok je lah Famous Post dekat sebelah blog.Artikel Cara Lukis Kening Tanpa Cukur dapat ranking pertama.Sekarang semua nak melawa tanpa perlu cukur kening. Pendek kata sekarang kalau nak keluar…

Oct 25, 2016
bentuk kening yang cantik
KECANTIKAN

Tutorial Cara Bentuk Kening Tanpa Cukur

Tutorial Cara Bentuk Kening Tanpa Cukur | Hari tu saya ada buat dan berkongsi dengan para pembaca mengenai cara bentuk kening tanpa cukur secara bergambar.Kali ini saya nak kongsikan dalam bentuk video pula.Langkah dalam video ini mungkin tidak sama seperti langkah yang saya tunjukkan.Tetapi…

Jan 11, 2015
jenis bentuk kening yang cantik
KECANTIKAN

Contoh Bentuk Kening Yang Cantik

Contoh Bentuk Kening Yang Cantik | Kalau bab kening,memang suka sangat nak berkongsi dengan korang taw.Hehe.Dah meh tengok contoh bentuk kening yang cantik dan yang mana sesuai di gayakan ketika keluar atau ke mana-mana majlis.   Kening macam Kaq Mighah ni lawa sangat kalau…

Jan 8, 2015
lukis kening tanpa cukur
KECANTIKAN

Cara Saya Lukis Kening Tanpa Cukur Bagi Kening Halus

Cara Saya Lukis Kening Tanpa Cukur Bagi Kening Halus| Hari ni saya nak kongsi satu tutorial lagi macam mana nak lukis kening tanpa perlu mencukurnya bagi mereka yang mempunyai kening halus.Caranya sangat mudah dan senang.Tapi masih ramai customer saya duk pening macam mana nak…

Jan 1, 2015
cara lukis kening
KECANTIKAN

Bulu Kening Dan Maksudnya

Bulu Kening Dan Maksudnya | Malam ni rasa nak berkongsi mengenai jenis bulu kening dan maksudnya.Tapi jangan la percaya 100% dengan pernyataan yang diberi ni.Sekadar untuk hiburan sahaja boleh.Saya sendiri pun tidak tahu sejauh mana kebenaran mengenai bulu kening mengikut jenisnya.Jom tengok dan lihat serba sedikit…

Oct 10, 2014
tutorial lukis kening tanpa cukur
KECANTIKAN

Cara Lukis Kening Tanpa Cukur

 Cara Lukis Kening Tanpa Cukur | Lama dah tak sembang pasal makeup-makeup ni kan?Hehe.Jadi hari terasa nak share dengan korang semua macam mana nak lukis kening tanpa cukur.Perkongsian sesuai untuk mereka yang mempunyai kening yang lebat dan tidak teratur.Korang boleh gunakan teknik bila korang…

Sep 4, 2014