Browsing Tag

cara lukis kening tanpa cukur

set-kening-tanpa-cukur-3
KECANTIKAN

Set Kening Nurul Nabihan Makeup

Set Kening Nurul Nabihan Makeup uihh da lama tak update set kening nurul nabihan.Permintaan terlalu tinggi.Tengok je lah Famous Post dekat sebelah blog.Artikel Cara Lukis Kening Tanpa Cukur dapat ranking pertama.Sekarang semua nak melawa tanpa perlu cukur kening. Pendek kata sekarang kalau nak keluar…

Oct 25, 2016
cara lukis kening tanpa cukur
KECANTIKAN

Set Bentuk Kening Tanpa Cukur NURFA BEAUTY

Set Bentuk Kening Tanpa Cukur NURFA BEAUTY | Hari ni kita sembang kejap pasal set bentuk kening tanpa cukur terbaru dari NURFA BEAUTY sebelum masuk kerja petang hari ni.Yang pasti set terbaru NURFA BEAUTY ni korang mampu milik sangat-sangat taw.Tak nak sembang panjang sebab…

Apr 3, 2015
bentuk kening yang cantik
KECANTIKAN

Tutorial Cara Bentuk Kening Tanpa Cukur

Tutorial Cara Bentuk Kening Tanpa Cukur | Hari tu saya ada buat dan berkongsi dengan para pembaca mengenai cara bentuk kening tanpa cukur secara bergambar.Kali ini saya nak kongsikan dalam bentuk video pula.Langkah dalam video ini mungkin tidak sama seperti langkah yang saya tunjukkan.Tetapi…

Jan 11, 2015
lukis kening tanpa cukur
KECANTIKAN

Cara Saya Lukis Kening Tanpa Cukur Bagi Kening Halus

Cara Saya Lukis Kening Tanpa Cukur Bagi Kening Halus| Hari ni saya nak kongsi satu tutorial lagi macam mana nak lukis kening tanpa perlu mencukurnya bagi mereka yang mempunyai kening halus.Caranya sangat mudah dan senang.Tapi masih ramai customer saya duk pening macam mana nak…

Jan 1, 2015
cara lukis kening
KECANTIKAN

Bulu Kening Dan Maksudnya

Bulu Kening Dan Maksudnya | Malam ni rasa nak berkongsi mengenai jenis bulu kening dan maksudnya.Tapi jangan la percaya 100% dengan pernyataan yang diberi ni.Sekadar untukΒ hiburanΒ sahaja boleh.Saya sendiri pun tidak tahu sejauh mana kebenaran mengenai bulu kening mengikut jenisnya.Jom tengok dan lihat serba sedikit…

Oct 10, 2014
tutorial lukis kening tanpa cukur
KECANTIKAN

Cara Lukis Kening Tanpa Cukur

Β Cara Lukis Kening Tanpa Cukur | Lama dah tak sembang pasal makeup-makeup ni kan?Hehe.Jadi hari terasa nak share dengan korang semua macam mana nak lukis kening tanpa cukur.Perkongsian sesuai untuk mereka yang mempunyai kening yang lebat dan tidak teratur.Korang boleh gunakan teknik bila korang…

Sep 4, 2014