cara buat kening tanpa cukur Archives - Dunia Farisya
Browsing Tag

cara buat kening tanpa cukur

KECANTIKAN

Testimoni Set Kening Tanpa Cukur NURFA

Sep 30, 2015
testimoni kening tanpa cukur

Testimoni Set Kening Tanpa Cukur NURFA | Makin rancak rasa nak menulis ni.lama dah tak lepas gian tulis blog.Hehe.Orait,kali ni nak cerita pasal set kening tanpa cukur yang saya sendiri pakai taw.Maklumla kening saya jenis serabai lebat semacam tapi Alhamdulillah syukur daripada tak dak kening langsung.Hehe. Set kening tanpa cukur ni merupakan keluaran NURFA Beauty Official.Harga murah,servis bagus,barang elok taw.Haaa.Tiap-tiap kali nak keluar,saya pakai set kening tanpa cukur ni ja.tak payah nak trimmed kening sangat la dik oi.Korang pakai je…

Continue Reading

KECANTIKAN

Bulu Kening Dan Maksudnya

Oct 10, 2014
cara lukis kening

Bulu Kening Dan Maksudnya | Malam ni rasa nak berkongsi mengenai jenis bulu kening dan maksudnya.Tapi jangan la percaya 100% dengan pernyataan yang diberi ni.Sekadar untukΒ hiburanΒ sahaja boleh.Saya sendiri pun tidak tahu sejauh mana kebenaran mengenai bulu kening mengikut jenisnya.Jom tengok dan lihat serba sedikit penerangannya. Antara jenis jenis bulu kening ni ialah : Bulu kening bertemu di tengah (bersambung) * Suka amik pusing hal remeh. * Selalu kecik hati dan emosional. * Kuat berfikir sampai kepala tak boleh nak rest.…

Continue Reading

KECANTIKAN

Cara Lukis Kening Tanpa Cukur

Sep 4, 2014
tutorial lukis kening tanpa cukur

Β Cara Lukis Kening Tanpa Cukur | Lama dah tak sembang pasal makeup-makeup ni kan?Hehe.Jadi hari terasa nak share dengan korang semua macam mana nak lukis kening tanpa cukur.Perkongsian sesuai untuk mereka yang mempunyai kening yang lebat dan tidak teratur.Korang boleh gunakan teknik bila korang nak melawa untuk menghadiri majlis keramaian atau majlis rasmi. Macam Mana Nak BentukΒ Kening Tanpa Cukur? Bagi memastikan kening korang terbentuk dengan elok dan kemas,saya syorkan korang menggunakan Set Kening #NurulNabihan di mana terdapat 3 set yang…

Continue Reading