FESYEN Archives - Page 2 of 4 - Dunia Farisya
Browsing Category

FESYEN

FESYEN

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk

Jan 17, 2016
tudung satin yang senang dibentuk

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk | Lama menyepi.Yes lama sangat rasa.Tapi rindu pada blog tidak terkata.Dek kesibukan kerja terbengkalai sekejap blog saya ni.Hehe.Tapi kali ni saya kembali untuk berkongsi dengan pembaca koleksi tudung satin yang paling senang dibentuk.Dahulu saya pernah berkongsi koleksi tudung satin dari keluaran jenama lain.Kali ni daripada Adara.my pula.…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Pengantin Lelaki Elrah Exclusive

Nov 26, 2015
jubah raya lelaki warnA BERRY PINK

Jubah Pengantin Lelaki Elrah Exclusive | Dah jam 1 pagi.Tapi mata tak boleh nak tutup lagi.Tu pasai eye bag tebal semacam.Hehehe.Tapi still nak jugak tulis cerita dalam blog.Dua tiga hari ni ramai yang mencari jubah pengantin lelaki.Memandangkan dah hujung tahun ni,ramai yang nak kahwin kan.Saya?Tak tahu bila lagi.Sampai masa adalah.Hehe Ok.Kalau korang nak tahu,koleksi jubah dari Elrah Exclusive jugak memang sesuai dijadikan sebagai persalinan baju nikah pengantin lelaki 2015 taw.Ada juga yang jadikan jubah Elrah ni sebagai hantaran.Sekarang dah jadi…

Continue Reading

FESYEN

Baju Untuk Raya Haji

Sep 16, 2015
jubah lelaki cantik

Baju Untuk Raya Haji | Rasa macam raya haji tahun ni tak ada kehangatannya pun.Sebab nampak orang sekeliling macam tak berapa ambil kisah.Mungkin disebabkan kesibukan bekerja kot?Mungkin.Tapi bagi saya baik raya puasa ataupun raya haji,kami sekeluarga tetap menyambutnya dengan penuh meriah dan bersederhana sebab itu sahaja masa yang kami sekeluarga ada untuk ‘family bonding’. Persiapan untuk raya haji?Kitorang satu family lebih kepada persiapan juadah hari raya sebab kalau time raya puasa haritu kitorang banyak berjalan ke rumah saudara-mara jadi kurang…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Lelaki Bergaya AidilAdha Dari Elrah Exclusive

Sep 8, 2015

Jubah Lelaki Bergaya  AidilAdha Dari Elrah Exclusive  | Sebenarnya saya suka tengok kaum Adam ni pakai jubah.Mungkin sejak dari zaman sekolah dah terbiasa tengok diorang pakai jubah.Sejuk je mata memandang.Nak marah pun tak jadi taw.Sempena nak raya ni,saya nak kongsi dengan pembaca koleksi jubah lelaki raya HAJI dari Elrah Exclusive. Untuk pengetahuan,Elrah Exclusive ni merupakan brand terbaru gabungan Nur Amirah dan El Azman.Semakin besar empayar diorang ni.Lepas keluarkan produk kecantikan,sekarang diorang berjinak-jinak dalam bisnes fesyen muslim dan muslimah pulak.Hehe. Tak nak sembang lebat,meh…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Lelaki Moden Elrah AidilAdha

Aug 30, 2015
jubah elrah raya haji

Jubah Lelaki Moden Elrah AidilAdha | Tak sabaqnyaa….!Yes obviously memang tak sabaqqq nak jual jubah Elrah koleksi raya haji ni sebab warna untuk koleksi raya haji memang sangat lawa dan cantik habis.Dan apa yang paling penting,koleksi warna untuk AidilAdha adalah berlainan dengan koleksi raya puasa hari tu.Jadi tak ada lagi R14,r12,R7 bagai ye.Kalau nak tahu kod warna jubah yang baru,tunggu kami release gambar official dulu,baru hampa semua boleh order nah.Hehe Hari ni kami nak kongsi gambar ‘teaser’ untuk koleksi jubah…

Continue Reading

FESYEN

Macam Mana Nak Jadi Agen Elrah Exclusive?

Aug 24, 2015
CARA JADI AGEN ELRAH

Macam Mana Nak Jadi Agen Elrah Exclusive? | Elrah lagi.Laa ni dekat dah nak raya haji.Kurang sebulan ja lagi,kita nak jumpa raya haji pulak dah.Tapi fenomena Elrah Exclusive maintain meletop.Kali ni kami dah buat persiapan rapi insyaAllah.Sistem pengambilan order jubah Elrah juga sudah tersusun dengan rapi.Tak kurang juga ada yang sibuk tanya macam mana nak jadi agen dan dropship  Elrah Exclusive ni.Hehe Fenomena Elrah Raya AidilFitri Bahang raya puasa pun tak habis lagi.Demam kami dikerjakan oleh customer-customer yang seriusly memang…

Continue Reading

FESYEN

Wafa Tops Scarffeya Jadi Buruan!

Aug 4, 2015
blouse cantik wafa

Wafa Tops Scarffeya Jadi Buruan!| Seriusly,tak tahu apa pulak kehebatan Scarffeya sampai ramai yang demam nak beli koleksi Wafa Tops dari Scarffeya ni.Sampai Whatsapp mereka tak cukup tangan staff nak melayan.Founder depa sendiri pun dah berapa kali demam sebab nak melayan order customer mereka.Keluaran pertama Wafa Tops memang best seller gila.Kali ni mereka keluarkan 2nd batch tetapi didatangkan dengan koleksi warna yang lebih mengancam. Warna apa?Warna pastel dan striking menjadi pilihan Scarffeya untuk Wafa Tops kali ni.Saya sendiri pun dah…

Continue Reading

FESYEN

Shawl Instant Raya ADARA

Jun 30, 2015

Shawl Instant Raya ADARA | Kalau semalam kita cerita pasal baju kurung raya dari ADARA.Hari ni nak kongsi mengenai instant shawl murah 2015 dari ADARA sempena nak raya ni.Dah ada koleksi baju kurung,kena la cari tudung yang mudah nak pakai tapi cantik kan?Hehehe.Seriuosly sekarang ni malas dah nak belit-belit tudung ni.Semua nak kejar masa. Ok dah tak nak sembang lagi,meh tengok koleksi tudung instant terbaru dari ADARA.       3 jenis instant shawl dikeluarkan oleh ADARA iaitu ADINA PLAIN,ADINA…

Continue Reading

FESYEN

Baju Kurung Moden Raya ADARA

Jun 30, 2015

Baju Kurung Moden Raya ADARA | Hari tu saya kongsi pasal jubah.Hari ni nak kongsi pasal baju kurung moden sempena nak sambut raya tak lama lagi ni.Pejam celik dah masuk 15 Ramadhan.Kejap je kan.Masa hari pertama puasa macam lama je lagi nak raya.Dah puasa,kejap je pulak nak raya. Ok.Bagi korang yang pernah baca artikel pasal ADARA sebelum ni,mesti korang tahu yang sebelum ni ADARA lebih tertumpu kepada penghasilan dan pengeluaran instant shawl.Tapi kali ni mereka dah mula buat baju kurung…

Continue Reading