Browsing Category

FESYEN

jubah raya lelaki warnA BERRY PINK
FESYEN

Jubah Pengantin Lelaki Elrah Exclusive

Jubah Pengantin Lelaki Elrah Exclusive | Dah jam 1 pagi.Tapi mata tak boleh nak tutup lagi.Tu pasai eye bag tebal semacam.Hehehe.Tapi still nak jugak tulis cerita dalam blog.Dua tiga hari ni ramai yang mencari jubah pengantin lelaki.Memandangkan dah hujung tahun ni,ramai yang nak kahwin…

Nov 26, 2015
jubah lelaki cantik
FESYEN

Baju Untuk Raya Haji

Baju Untuk Raya Haji | Rasa macam raya haji tahun ni tak ada kehangatannya pun.Sebab nampak orang sekeliling macam tak berapa ambil kisah.Mungkin disebabkan kesibukan bekerja kot?Mungkin.Tapi bagi saya baik raya puasa ataupun raya haji,kami sekeluarga tetap menyambutnya dengan penuh meriah dan bersederhana sebab…

Sep 16, 2015
FESYEN

Jubah Lelaki Bergaya AidilAdha Dari Elrah Exclusive

Jubah Lelaki Bergaya  AidilAdha Dari Elrah Exclusive  | Sebenarnya saya suka tengok kaum Adam ni pakai jubah.Mungkin sejak dari zaman sekolah dah terbiasa tengok diorang pakai jubah.Sejuk je mata memandang.Nak marah pun tak jadi taw.Sempena nak raya ni,saya nak kongsi dengan pembaca koleksi jubah lelaki raya HAJI…

Sep 8, 2015
jubah elrah raya haji
FESYEN

Jubah Lelaki Moden Elrah AidilAdha

Jubah Lelaki Moden Elrah AidilAdha | Tak sabaqnyaa….!Yes obviously memang tak sabaqqq nak jual jubah Elrah koleksi raya haji ni sebab warna untuk koleksi raya haji memang sangat lawa dan cantik habis.Dan apa yang paling penting,koleksi warna untuk AidilAdha adalah berlainan dengan koleksi raya…

Aug 30, 2015
CARA JADI AGEN ELRAH
FESYEN

Macam Mana Nak Jadi Agen Elrah Exclusive?

Macam Mana Nak Jadi Agen Elrah Exclusive? | Elrah lagi.Laa ni dekat dah nak raya haji.Kurang sebulan ja lagi,kita nak jumpa raya haji pulak dah.Tapi fenomena Elrah Exclusive maintain meletop.Kali ni kami dah buat persiapan rapi insyaAllah.Sistem pengambilan order jubah Elrah juga sudah tersusun…

Aug 24, 2015
blouse cantik wafa
FESYEN

Wafa Tops Scarffeya Jadi Buruan!

Wafa Tops Scarffeya Jadi Buruan!| Seriusly,tak tahu apa pulak kehebatan Scarffeya sampai ramai yang demam nak beli koleksi Wafa Tops dari Scarffeya ni.Sampai Whatsapp mereka tak cukup tangan staff nak melayan.Founder depa sendiri pun dah berapa kali demam sebab nak melayan order customer mereka.Keluaran…

Aug 4, 2015