FESYEN

Jubah Lelaki Moden Elrah AidilAdha

Aug 30, 2015

Jubah Lelaki Moden Elrah AidilAdha | Tak sabaqnyaa….!Yes obviously memang tak sabaqqq nak jual jubah Elrah koleksi raya haji ni sebab warna untuk koleksi raya haji memang sangat lawa dan cantik habis.Dan apa yang paling penting,koleksi warna untuk AidilAdha adalah berlainan dengan koleksi raya puasa hari tu.Jadi tak ada lagi R14,r12,R7 bagai ye.Kalau nak tahu kod warna jubah yang baru,tunggu kami release gambar official dulu,baru hampa semua boleh order nah.Hehe

Hari ni kami nak kongsi gambar ‘teaser’ untuk koleksi jubah lelaki moden Elrah AidilAdha.Saja nak buat jantung hati korang bergetar sikit.Hehe.Dah,jom layan gambar.

jubah lelaki moden 2015

 

Walaupun ditiup angin sepoi-sepoi bahasa,abang tetap nampak kacak dengan Jubah Elrah.gitewwww..!

jubah lelaki moden 2015

jubah lelaki moden 2015

 

jubah elrah raya haji

jubah elrah raya haji

jubah slimfit elrah

jubah slimfit elrah

Kualiti yang teramat bagus.Kalau tak bagus,kami tak berani nak promote.Tapi kami sendiri pergi jumpa bos El Azman dan Kak Mirah.Jadi kami berani sembang lebat pasal jubah Elrah ni.Dengan harga RM 180 sehelai memang tak akan menyesal kalau beli.Seriuosly.!jubah slimfit elrah

Ini dia warna-warna mengancam untuk koleksi raya haji Elrah.Warna yang lebih striking dan popular.Pendek kata warna dia buat cik adik manis luar sana nak pandang abang-abang jubah ni dua tiga kali aih…!hehehe
JUBAH LELAKI AIDILADHA

Alhamdulillah.Bos El Azman sendiri cakap dah lebih 20,000 ribu helai jubah sudah dijual kepada agen-agen seluruh Malaysia termasuk kami.hehe.Alhamdulillah syukur!Tu baru satu Malaysia.Tak campur lagi belah Thailand,Singapura sana tu.Goyang..!

JUBAH LELAKI AIDILADHA

Malam kami pergi tengok material dan warna pilihan untuk koleksi Elrah AidilAdha.Malam ni jugak kami jumpa bos El Azman dan Kak Mirah.Bos syok,sempoi…!
AGEN SAH ELRAH

 

Akhir kata dari kami,lekaihhhhh ‘boomkan’ Whatsapp nombor kami dekat bawah sebab kami nak semua orang cantik berjubah dengan jubah Elrah AidilAdha ni taw…!!

Whatsapp lekaihh..!

WHATSAPP:
ELRAH CHERAS
019-3007 112

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply FIQS Gastronomy Tempat Makan Santai di Selangor - Sep 21, 2015 at 10:06 AM

    […] jalan-jalan cari makan.Lepas tu tangguh.Kemudian teringat balik bila tengok post dekat instagram Kak Mirah la punya […]

  • Leave a Reply