FESYEN

Jubah Lelaki Bergaya AidilAdha Dari Elrah Exclusive

Sep 8, 2015

Jubah Lelaki Bergaya  AidilAdha Dari Elrah Exclusive  | Sebenarnya saya suka tengok kaum Adam ni pakai jubah.Mungkin sejak dari zaman sekolah dah terbiasa tengok diorang pakai jubah.Sejuk je mata memandang.Nak marah pun tak jadi taw.Sempena nak raya ni,saya nak kongsi dengan pembaca koleksi jubah lelaki raya HAJI dari Elrah Exclusive.

Untuk pengetahuan,Elrah Exclusive ni merupakan brand terbaru gabungan Nur Amirah dan El Azman.Semakin besar empayar diorang ni.Lepas keluarkan produk kecantikan,sekarang diorang berjinak-jinak dalam bisnes fesyen muslim dan muslimah pulak.Hehe.

Tak nak sembang lebat,meh kita layan tengok gambar koleksi jubah lelaki raya AIDILADHA dari Elrah ni.

Cair tak abang dan kakak tengok design dan pilihan warna jubah ni?Jubah Elrah ni menggunakan material High Quality Cotton.Maknanya susah nak kedut,senang sangat nak gosok taw.

jubah raya lelaki warna turqouise

WARNA SEA BLUE

jubah raya lelaki warna blue royal

WARNA BLUE ROYAL

jubah raya lelaki warna blue sea

WARNA BLUE SLATE

jubah raya lelaki warna blue navy

WARNA NAVY BLUE

jubah raya lelaki warna AQUA GREEN

WARNA AQUA GREEN

jubah raya lelaki warna EMERALD GREEN

WARNA EMERALD GREEN

jubah raya lelaki warna HIJAU PETRONAS

jubah raya lelaki warna FORMULA ONE RED

WARNA FORMULA ONE RED

jubah raya lelaki warna CORAL PINK

WARNA PINK CORAL

jubah raya lelaki warna TANGO RED

WARNA TANGO RED

jubah raya lelaki warnA BERRY PINK

WARNA BERRY PINK

jubah raya lelaki warnA BERRY PINK

WARNA PURPLE

jubah raya lelaki warnA DARK BROWN

WARNA DARK BROWN

jubah raya lelaki warnA DEED PURPLE

WARNA DEED PURPLE

jubah raya lelaki warnA OLIVE GREEN

WARNA OLIVE GREEN

jubah raya lelaki warnA MUSTARD

WARNA MUSTARD

SAIZ RAUDAH

JUBAH ELRAH SLIM FIT
RM180 (1) / RM360 (2)

POSTAGE RM10

 

Jubah Lelaki Raya HAJI dari Elrah ni ada 4 jenis saiz iaitu S,M,L dan XL.Jadi khusus untuk abang-abang di luar sana yang nak bergaya sakan sambil sorot perut buncit tu.Hehe.Tak pa,masa ni diet betul-betul.Time raya nanti boleh melaram sakan dengan jubah lelaki Elrah ni ya dak.

Kalau sebelum ni beraya dengan baju melayu,apa kata kali ni raya dengan jubah raya Elrah pulak.Kalau si ayah ade anak-anak yang dah besar,boleh beli sedondon dengan anak-anak kan.Kalau si ibu pulak,apa kata hadiahkan untuk si ayah dan anak-anak yang dah besar panjang tu.Kita cuba didik mereka supaya cintakan jubah pulak.InsyAllah.

Eh,si ayah je ke yang boleh pakai jubah?Si ibu pun ada taw.Elrah pun dah keluarkan jubah couple untuk pasangan yang dah berkahwin taw.Yang tak kahwin lagi tu tak payah nak sedondon sehati sejiwa sangat. *pedas pulak ak bagi*.Nanti artikel akan datang kita cerita pasal jubah couple pulak aih.

Macam mana?Berkenan ke tidak?Kalau si ibu atau si ayah atau si abang yang berkenan mahu membeli koleksi Jubah Raya Elrah AIDILADHA ni boleh Whatsapp/Msj nombor di bawah untuk order ye.

Whatsapp: 019-3007112 (Amni)

HAPPY SHOPPING!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply sabree hussin Sep 8, 2015 at 6:14 PM

    Tengah peratikan gambar model tu… sambil tu timbul persoalan “betul ke kalau pakai jubah boleh sorok perut buncit haha “

  • Reply Baju Untuk Raya Haji - Sep 16, 2015 at 10:22 AM

    […] abah dan 3 orang adik lelaki,kitorang suruh pakai jubah je.Jubah mana?Of course la jubah dari Elrah Exclusive.Baru nampak sado dan dapat sorok perut buncit tu.HeheTak caye?Tengok […]

  • Leave a Reply to Baju Untuk Raya Haji - Cancel Reply