KECANTIKAN

Cara Putihkan Muka Macam Kulit Nur Amirah

Mar 12, 2015
SERUM ARGAN TESTIMONI

Cara Putihkan Muka Macam Kulit Nur Amirah | Lama tak sembang pasal macam mana nak putihkan kulit muka.tengok pada kadar carian keyword yang hangat,ramai pembaca yang nak tahu cara mudah putihkan kulit.Semua nak cantik la sekarang.Tak dak sapa pun yang nak jadi hodoh.Malah yang dah sedia cantik pun nak cantikkan lagi rupa dia.

Okai,sebenarnya dah lama dah share dengan semua pembaca mengenai rahsia kak Mirah atau nama sebenar Nur Amirah kekal cantik dan putih.Kisah silam dia saya tak tahu la dia putih sedia ada ke tidak.tapi tengok pada gambar lama yang dia pernah share dulu di Instagram dia,tak ada la putih sangat.Biasa ja kulit sawo matang.Tapi memang ternyata berbeza kulit muka dia dulu dan sekarang.Saya sendiri pernah terserempak dengan dia,duduk meja sebelah kedai makan.Nak tegur pun malu sebab dia cantik sangat.Hehehe

SERUM ARGAN TESTIMONI

Ni dia Nur Amirah dan suaminya El Azman.Bagai pinang dibelah dua.Seri pengantin tak hilang lagi.Sama padan sama cantik.Semua atas dunia ni cantik,cuma kita sendiri kena usaha untuk mencantikkan diri kita.Jangan duk dengki dekat orang lain.Hati kena bersih.Nak hati bersih,agama jangan tinggal.Nak muka bersih dan cantik,penjagaan muka jangan tinggal.Nak lagi segak macam Kak Mirah,pakai serum argan dia..Hehe.

Dia tak pakai benda lain.Dia cuma pakai produk dia sendiri.Memang wajib la pengasas produk kena pakai barang sendiri.Baru boleh jual dekat orang.Ni tidak,pengasas pakai brand Channel,tapi produk kecantikan sendiri tak pakai.Jual saja.Tu lain cerita pulak nah.Hehe.Kak Mirah ni memang pakai barang sendiri punya.Nak tahu apa Kak Mirah pakai?

Tengok gambar di bawah ni.

serum argan nabeautySerum Argan NA Beauty Official

sabun muka nabeautySabun Muka NA Beauty Official

COREA MIRACLE SKINCARE

Corea Miracle Skincare Set

Kak Mirah guna 3 jenis benda ni.Serum minyak argan,sabun muka Habbatussauda,set krim Corea Miracle Skincare.Kesemua 3 jenis produk ni merupakan keluaran NA Beauty Official semuanya.Kalau rasa tak mampu nak beli semua sekaligus,boleh cuba dengan serum argan dulu.InsyaAllah korang akan jatuh hati dengan serum ni.Saya sendiri dah guna 3 botol.Hehe.Syok taw.Kulit muka lembut semacam.Putih tak yah duk cerita.Ada perubahan yang sangat ketara lepas balik dari medical standby Sepang Circuit bulan 10 tahun lepas.Hehe.Iolsss suka sangat..Ada masa nanti saya kongsiΒ gambarΒ lepas saya gunakan serum tu ye.Banyak kelebihan serum argan ni.Boleh baca SINI.

SERUM MINYAK ARGAN NA BEAUTYHarga serum ni cuma RM74 FREE Postage.Kalau korang nak order serum ni,boleh order dengan Agen SAH NA Beauty berikut:

NA BEAUTY
WHATSAPP/MSJ: 014-512 1425

SERUM ARGAN:RM74 FREE POSTAGE
SABUN HABBATUS SAUDA:RM40 FREE POSTAGE
COREA MIRACLE SKINCARE:RM120 FREE POSTAGE

Semua nak segak macam Kak Mirah dah.yang rasa duk ragu lagi,boleh baca testimoni serum argan Kak Mirah ni dekat artikel testimoni serum argan [KLIK] ni.Untuk testimoni terbaru dia nanti kita kongsi kemudian.Terlalu ramai yang berpuas hati dengan produk Kak Mirah.Tak sempat nak kongsi.Hehe.

Selamat mencuba!

p/s:Artikel akan datang saya akan cerita mengenai Corea Miracle Skincare pula.

 

 

 

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Jubah Lelaki Yang Bergaya Dari Elrah Exclusive - Jun 24, 2015 at 9:57 AM

    […] pengetahuan,Elrah Exclusive ni merupakan brand terbaru gabungan Nur Amirah dan El Azman.Semakin besar empayar diorang ni.Lepas keluarkan produk kecantikan,sekarang diorang berjinak-jinak […]

  • Reply Jubah Lelaki Bergaya AidilAdha Dari Elrah Exclusive - Sep 8, 2015 at 12:04 AM

    […] pengetahuan,Elrah Exclusive ni merupakan brand terbaru gabungan Nur Amirah dan El Azman.Semakin besar empayar diorang ni.Lepas keluarkan produk kecantikan,sekarang diorang berjinak-jinak […]

  • Reply Jubah Lelaki Warna Lembut Dari ELRAH EXCLUSIVE - Dunia Farisya Jun 11, 2016 at 10:19 AM

    […] pengetahuan,Elrah Exclusive ni merupakan brand terbaru gabungan Nur Amirah dan El Azman.Semakin besar empayar diorang ni.Lepas keluarkan produk kecantikan,sekarang diorang berjinak-jinak […]

  • Leave a Reply