Browsing Tag

JUBAH RAYA HAJI

FESYEN

Baju Untuk Raya Haji

Sep 16, 2015
jubah lelaki cantik

Baju Untuk Raya Haji | Rasa macam raya haji tahun ni tak ada kehangatannya pun.Sebab nampak orang sekeliling macam tak berapa ambil kisah.Mungkin disebabkan kesibukan bekerja kot?Mungkin.Tapi bagi saya baik raya puasa ataupun raya haji,kami sekeluarga tetap menyambutnya dengan penuh meriah dan bersederhana sebab itu sahaja masa yang kami sekeluarga ada untuk ‘family bonding’. Persiapan untuk raya haji?Kitorang satu family lebih kepada persiapan juadah hari raya sebab kalau time raya puasa haritu kitorang banyak berjalan ke rumah saudara-mara jadi kurang…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Lelaki Bergaya AidilAdha Dari Elrah Exclusive

Sep 8, 2015

Jubah Lelaki Bergaya  AidilAdha Dari Elrah Exclusive  | Sebenarnya saya suka tengok kaum Adam ni pakai jubah.Mungkin sejak dari zaman sekolah dah terbiasa tengok diorang pakai jubah.Sejuk je mata memandang.Nak marah pun tak jadi taw.Sempena nak raya ni,saya nak kongsi dengan pembaca koleksi jubah lelaki raya HAJI dari Elrah Exclusive. Untuk pengetahuan,Elrah Exclusive ni merupakan brand terbaru gabungan Nur Amirah dan El Azman.Semakin besar empayar diorang ni.Lepas keluarkan produk kecantikan,sekarang diorang berjinak-jinak dalam bisnes fesyen muslim dan muslimah pulak.Hehe. Tak nak sembang lebat,meh…

Continue Reading