KECANTIKAN

    Mekap Sanding Bella Di Bahau,Negeri Sembilan

    Sep 5, 2016
    mekap sanding

    Mekap Sanding Bella Di Bahau,Negeri Sembilan Pada 27 Ogos 2016,diberi peluang merantau di negeri orang mencari sesuap nasi.Alhamdulillah,boleh jalan-jalan tempat orang kan.Kali ni job mekap sanding untuk Bella.Bella seorang yang sangat ramah dan tinggi lampai orangnya.Tak habis gelak-gelak dengan si Bella ni.Untung suami Bella!Hehe. Untuk majlis sanding,Bella akan kenakan persalinan songket berwarna kuning dari butik di Bahau.Amni lupa nama butik tu,Tapi lawa baju dia.Kena sangat dengan Bella yang tinggi lampai.Jadi untuk bagi naik seri lebih dekat Bella,Bella sendiri minta untuk…

    Continue Reading

  • makeup nikah di ulu klang
    KECANTIKAN

    Mekap Nikah Mai Di Ulu Klang

    Mekap Nikah Mai Di Ulu Klang Minggu pertama September 3 hari bulan,ada job mekap untuk nikah Mai di Ulu Klang.Keluar lebih dari kebiasaan memandangkan waktu untuk bersiap pada jam 10 pagi.Majlis akad nikah akan…

    Sep 5, 2016
  • Credit: penang.holidayinnresorts.com
    TRAVEL

    The Most Exciting Things in Penang

    The Most Exciting Things in Penang | Even if you have lived in an area all of your life, you still might not have had the chance to see the location through someone else’s eyes. With…

    Aug 2, 2016
  • 13682530_1327070177310833_382576193_o
    TRAVEL

    Pengalaman Bercuti Di Pulau Langkawi

    Pengalaman Bercuti Di Pulau Langkawi Hai guys!Mood nak menulis di blog dah mai.So kali ni nak share pengalaman Amni bercuti dengan suami ( eh eh eh dah kahwin upenya! ) .Hehe.Alhamdulillah kami selamat diijabkabulkan…

    Aug 1, 2016
  • baju raya lelaki 2016
    FESYEN

    Baju Raya Lelaki 2016 Yang Cantik

    Baju Raya Lelaki 2016 Yang Cantik | Haaaiiih tak lama dah nak raya.Sekarang ni hampir nak masuk minggu ketiga berpuasa dah.Semakin berdebar la pulak Hehe.Orait,pagi ni Amni nak cerita mengenai baju raya lelaki 2016…

    Jun 16, 2016
  • JUBAH COUPLE ELRAH
    FESYEN

    Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE

    Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE Sabaq sabaq sabaq!!! Yeay.hampa kena sabaqqq taw.Sebabnya gambar-gambar koleksi jubah couple dari ELRAH EXCLUSIVE ni bakal buat hampa berdarah hidung.Amni sendiri pun dah meleleh air liurrrr ni.Haha.Lawa tahap dewaaa sangat!Serius!Tapi…

    Jun 13, 2016
  • elrah exclusive
    FESYEN

    Jubah Lelaki Warna Lembut Dari ELRAH EXCLUSIVE

    Jubah Lelaki Warna Lembut Dari ELRAH EXCLUSIVE  Okai.Tak semua lelaki suka pakai baju atau jubah yang bewarna terang.Tapi kebanyakan anak muda gemarkan warna yang terang dan ceria ni.Tapi untuk umur pertengahan 30-an ke atas…

    Jun 11, 2016
  • jubah lelaki 2016
    SEMBANG SANTAI

    Jubah Lelaki Marhaban ELRAH x Hafiz Hamidun

    Koleksi Jubah Marhaban ELRAH x Hafiz Hamidun | Akhirnya!yeah!Disebabkan ramai sangat duk menanya koleksi jubah lelaki moden dari Elrah Exclusive untuk 2016,akhirnya Amni akan dedahkan semua warna koleksi Mecca dari Elrah Exclusive.Hee. Serius memang lawa sangat…

    Jun 8, 2016