FESYEN

    Koleksi Jubah Elrah Mecca 2016

    May 26, 2016
    jubah lelaki moden 2016

    Koleksi Jubah Elrah Mecca 2016 | Akhirnya!yeah!Disebabkan ramai sangat duk menanya koleksi jubah lelaki moden dari Elrah Exclusive untuk 2016,akhirnya Amni akan dedahkan semua warna koleksi Mecca dari Elrah Exclusive.Hee. Serius memang lawa sangat warna-warna dia.Amni sendiri pun jatuh hati,cair sampai tak nak beku balik dah.haha.Propa kan ayat?Tapi itu kenyataan dia.Memang lawa habis warna dia.Ish tak taw dah nak bagitahu macam mana lagi.Memang cantik giler! ish,dah la,korang tengok sendiri gambar di bawah ni.Amni tak tahu dah nak gambarkan lagu mana…

    Continue Reading

  • servis mekap nikah di KL
    KECANTIKAN

    Servis Mekap Terbaik Di KL

    Servis Mekap Terbaik Di KL – Lama aihh tak share hasil mekap terbaru.Hehe.Hari ni nak share hasil mekap terbaru minggu nih.Lawa-lawa pengantin kami minggu ni.Hehe. Sebelum tu nak bagitaw siapa-siapa yang masih belum jumpa…

    May 22, 2016
  • EZZ_6353
    KECANTIKAN

    Makeup Konsep Doll Untuk Photoshoot Fiore.Co

    Makeup Konsep Doll Untuk Photoshoot Fiore.Co | Hari ni nak kongsi hasil makeup konsep doll-doll dengan semua pembaca.Sebenarnya ini first time Amni cuba makeup konsep doll-doll ni taw.Sebelum ni tak pernah lagi.Haha. Masa mula-mula…

    May 17, 2016
  • hotel 1
    TRAVEL

    Trupcotel Penginapan Terbaik Di Bandar Kuala Lumpur

    Trupcotel Penginapan Terbaik Di Bandar Kuala Lumpur | Dah lama tak menulis di blog.Kesibukan dan masalah kesihatan menghalang saya untuk terus berkongsi dengan semua pembaca.InsyaAllah hari ni Amni akan kongsikan dengan semua pembaca mengenai…

    May 16, 2016
  • EZZ_6353
    SEMBANG SANTAI

    Ezz Graphy Servis Photographer Terbaik Di KL

    Ezz Graphy Servis Photographer Terbaik Di KL | Assalamualaikum semua :) HariΒ ni Amni nak cerita pasal Servis Photographer Terbaik di Kuala Lumpur.Mungkin ada pemilik butik atau pemilik produk kecantikan yang masih tercari-cari servis photographer…

    Apr 26, 2016
  • SPABAR
    SEMBANG SANTAI

    Cara Nak Isi SPA-Suruhanjaya Perkhidmatan Awam 2016

    Cara Nak Isi SPA-Suruhanjaya Perkhidmatan Awam 2016 | Rentetan komen dan persoalan yang bertubi-tubi datang dari artikel lama saya iaitu ‘Cara Nak Isi SPA’,saya ‘terpaksa’ menulis dan menceritakan semula cara-cara untuk mengisi borang online…

    Mar 13, 2016