FESYEN

    Baju Raya Lelaki 2016 Yang Cantik

    Jun 16, 2016
    baju raya lelaki 2016

    Baju Raya Lelaki 2016 Yang Cantik | Haaaiiih tak lama dah nak raya.Sekarang ni hampir nak masuk minggu ketiga berpuasa dah.Semakin berdebar la pulak Hehe.Orait,pagi ni Amni nak cerita mengenai baju raya lelaki 2016 yang korang tercari-cari.Sekarang ni trend baju raya banyak sangat.Ada yang suka pakai jubah,ada yang suka pakai kurta.Tetapi tradisi baju melayu tetap diutamakan.Hehe. Baju raya lelaki yang Amni nak cerita ialah mengenai Jubah Lelaki Moden yang diberi nama Mecca daripada Elrah Exclusive . Semalam Amni sempat berkunjung…

    Continue Reading

  • JUBAH COUPLE ELRAH
    FESYEN

    Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE

    Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE Sabaq sabaq sabaq!!! Yeay.hampa kena sabaqqq taw.Sebabnya gambar-gambar koleksi jubah couple dari ELRAH EXCLUSIVE ni bakal buat hampa berdarah hidung.Amni sendiri pun dah meleleh air liurrrr ni.Haha.Lawa tahap dewaaa sangat!Serius!Tapi…

    Jun 13, 2016
  • elrah exclusive
    FESYEN

    Jubah Lelaki Warna Lembut Dari ELRAH EXCLUSIVE

    Jubah Lelaki Warna Lembut Dari ELRAH EXCLUSIVEΒ  Okai.Tak semua lelaki suka pakai baju atau jubah yang bewarna terang.Tapi kebanyakan anak muda gemarkan warna yang terang dan ceria ni.Tapi untuk umur pertengahan 30-an ke atas…

    Jun 11, 2016
  • jubah lelaki 2016
    SEMBANG SANTAI

    Jubah Lelaki Marhaban ELRAH x Hafiz Hamidun

    Koleksi Jubah Marhaban ELRAH x Hafiz HamidunΒ |Β Akhirnya!yeah!Disebabkan ramai sangat duk menanya koleksi jubah lelaki moden dari Elrah Exclusive untuk 2016,akhirnya Amni akan dedahkan semua warna koleksi Mecca dari Elrah Exclusive.Hee. Serius memang lawa sangat…

    Jun 8, 2016
  • jubah lelaki moden 2016
    FESYEN

    Koleksi Jubah Elrah Mecca 2016

    Koleksi Jubah Elrah Mecca 2016 | Akhirnya!yeah!Disebabkan ramai sangat duk menanya koleksi jubah lelaki moden dari Elrah Exclusive untuk 2016,akhirnya Amni akan dedahkan semua warna koleksi Mecca dari Elrah Exclusive.Hee. Serius memang lawa sangat…

    May 26, 2016
  • servis mekap nikah di KL
    KECANTIKAN

    Servis Mekap Terbaik Di KL

    Servis Mekap Terbaik Di KL – Lama aihh tak share hasil mekap terbaru.Hehe.Hari ni nak share hasil mekap terbaru minggu nih.Lawa-lawa pengantin kami minggu ni.Hehe. Sebelum tu nak bagitaw siapa-siapa yang masih belum jumpa…

    May 22, 2016
  • EZZ_6353
    KECANTIKAN

    Makeup Konsep Doll Untuk Photoshoot Fiore.Co

    Makeup Konsep Doll Untuk Photoshoot Fiore.Co | Hari ni nak kongsi hasil makeup konsep doll-doll dengan semua pembaca.Sebenarnya ini first time Amni cuba makeup konsep doll-doll ni taw.Sebelum ni tak pernah lagi.Haha. Masa mula-mula…

    May 17, 2016
  • hotel 1
    TRAVEL

    Trupcotel Penginapan Terbaik Di Bandar Kuala Lumpur

    Trupcotel Penginapan Terbaik Di Bandar Kuala Lumpur | Dah lama tak menulis di blog.Kesibukan dan masalah kesihatan menghalang saya untuk terus berkongsi dengan semua pembaca.InsyaAllah hari ni Amni akan kongsikan dengan semua pembaca mengenai…

    May 16, 2016
  • EZZ_6353
    SEMBANG SANTAI

    Ezz Graphy Servis Photographer Terbaik Di KL

    Ezz Graphy Servis Photographer Terbaik Di KL | Assalamualaikum semua :) HariΒ ni Amni nak cerita pasal Servis Photographer Terbaik di Kuala Lumpur.Mungkin ada pemilik butik atau pemilik produk kecantikan yang masih tercari-cari servis photographer…

    Apr 26, 2016