TRAVEL

    The Most Exciting Things in Penang

    Aug 2, 2016
    Credit: penang.holidayinnresorts.com

    The Most Exciting Things in Penang | Even if you have lived in an area all of your life, you still might not have had the chance to see the location through someone else’s eyes. With that same logic, just visiting a place will never be enough to truly get to know it. That’s why when you are thinking about being in an area for an extended period of time, you should absolutely think about living there for a while. And, when you are…

    Continue Reading

  • 13682530_1327070177310833_382576193_o
    TRAVEL

    Pengalaman Bercuti Di Pulau Langkawi

    Pengalaman Bercuti Di Pulau Langkawi Hai guys!Mood nak menulis di blog dah mai.So kali ni nak share pengalaman Amni bercuti dengan suami ( eh eh eh dah kahwin upenya! ) .Hehe.Alhamdulillah kami selamat diijabkabulkan…

    Aug 1, 2016
  • baju raya lelaki 2016
    FESYEN

    Baju Raya Lelaki 2016 Yang Cantik

    Baju Raya Lelaki 2016 Yang Cantik | Haaaiiih tak lama dah nak raya.Sekarang ni hampir nak masuk minggu ketiga berpuasa dah.Semakin berdebar la pulak Hehe.Orait,pagi ni Amni nak cerita mengenai baju raya lelaki 2016…

    Jun 16, 2016
  • JUBAH COUPLE ELRAH
    FESYEN

    Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE

    Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE Sabaq sabaq sabaq!!! Yeay.hampa kena sabaqqq taw.Sebabnya gambar-gambar koleksi jubah couple dari ELRAH EXCLUSIVE ni bakal buat hampa berdarah hidung.Amni sendiri pun dah meleleh air liurrrr ni.Haha.Lawa tahap dewaaa sangat!Serius!Tapi…

    Jun 13, 2016
  • elrah exclusive
    FESYEN

    Jubah Lelaki Warna Lembut Dari ELRAH EXCLUSIVE

    Jubah Lelaki Warna Lembut Dari ELRAH EXCLUSIVE  Okai.Tak semua lelaki suka pakai baju atau jubah yang bewarna terang.Tapi kebanyakan anak muda gemarkan warna yang terang dan ceria ni.Tapi untuk umur pertengahan 30-an ke atas…

    Jun 11, 2016
  • jubah lelaki 2016
    SEMBANG SANTAI

    Jubah Lelaki Marhaban ELRAH x Hafiz Hamidun

    Koleksi Jubah Marhaban ELRAH x Hafiz Hamidun | Akhirnya!yeah!Disebabkan ramai sangat duk menanya koleksi jubah lelaki moden dari Elrah Exclusive untuk 2016,akhirnya Amni akan dedahkan semua warna koleksi Mecca dari Elrah Exclusive.Hee. Serius memang lawa sangat…

    Jun 8, 2016
  • jubah lelaki moden 2016
    FESYEN

    Koleksi Jubah Elrah Mecca 2016

    Koleksi Jubah Elrah Mecca 2016 | Akhirnya!yeah!Disebabkan ramai sangat duk menanya koleksi jubah lelaki moden dari Elrah Exclusive untuk 2016,akhirnya Amni akan dedahkan semua warna koleksi Mecca dari Elrah Exclusive.Hee. Serius memang lawa sangat…

    May 26, 2016
  • servis mekap nikah di KL
    KECANTIKAN

    Servis Mekap Terbaik Di KL

    Servis Mekap Terbaik Di KL – Lama aihh tak share hasil mekap terbaru.Hehe.Hari ni nak share hasil mekap terbaru minggu nih.Lawa-lawa pengantin kami minggu ni.Hehe. Sebelum tu nak bagitaw siapa-siapa yang masih belum jumpa…

    May 22, 2016
  • EZZ_6353
    KECANTIKAN

    Makeup Konsep Doll Untuk Photoshoot Fiore.Co

    Makeup Konsep Doll Untuk Photoshoot Fiore.Co | Hari ni nak kongsi hasil makeup konsep doll-doll dengan semua pembaca.Sebenarnya ini first time Amni cuba makeup konsep doll-doll ni taw.Sebelum ni tak pernah lagi.Haha. Masa mula-mula…

    May 17, 2016