Browsing Category

FESYEN

FESYEN

Baju Kurung Moden Paling Cantik Bawah RM200 Di Wardrobe2u Kuala Lumpur

Sep 28, 2016
baju kurung moden yang cantik dan murah

Baju Kurung Moden Paling Cantik Bawah RM200 Di Wardrobe2u Kuala Lumpur Hari ni duk scroll dan scroll lagi facebook.Nak buat macam mana memang kerja dan cari rezeki melalui online.Tengah duk syok scroll,terpandang koleksi baju kurung moden murah bagi saya.Yelah zaman Najib ni susah nak cari yang murah dan lawa.Kualiti baju kurung moden dia boleh tahan bagus.Butik ni nama dia Wardrobe2u Kuala Lumpur.Pemiliknya Intan Azura,memang pandai bab-bab design.Serious saya tengok lain dari yang lain. Serius memang jatuh hati sangat-sangat tengok warna…

Continue Reading

FESYEN

Baju Raya Lelaki 2016 Yang Cantik

Jun 16, 2016
baju raya lelaki 2016

Baju Raya Lelaki 2016 Yang Cantik | Haaaiiih tak lama dah nak raya.Sekarang ni hampir nak masuk minggu ketiga berpuasa dah.Semakin berdebar la pulak Hehe.Orait,pagi ni Amni nak cerita mengenai baju raya lelaki 2016 yang korang tercari-cari.Sekarang ni trend baju raya banyak sangat.Ada yang suka pakai jubah,ada yang suka pakai kurta.Tetapi tradisi baju melayu tetap diutamakan.Hehe. Baju raya lelaki yang Amni nak cerita ialah mengenai Jubah Lelaki Moden yang diberi nama Mecca daripada Elrah Exclusive . Semalam Amni sempat berkunjung…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE

Jun 13, 2016
JUBAH COUPLE ELRAH

Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE Sabaq sabaq sabaq!!! Yeay.hampa kena sabaqqq taw.Sebabnya gambar-gambar koleksi jubah couple dari ELRAH EXCLUSIVE ni bakal buat hampa berdarah hidung.Amni sendiri pun dah meleleh air liurrrr ni.Haha.Lawa tahap dewaaa sangat!Serius!Tapi poket hampa pun kena siap sedia nah?Hehe. Untuk koleksi jubah couple ELRAH EXCLUSIVE ni merupakan gabungan jubah By Nur Amirah 11 dengan ELRAH EXCLUSIVE yang diberi nama NUR ELRAH.Nama pun sejukkk telinga dengaq.Haha.Apatah lagi mata memandang.Hehe. Okai la,tak maw buat hampa tertunggu lagi.Jom kaih layan gambar-gambar…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Lelaki Warna Lembut Dari ELRAH EXCLUSIVE

Jun 11, 2016
elrah exclusive

Jubah Lelaki Warna Lembut Dari ELRAH EXCLUSIVE  Okai.Tak semua lelaki suka pakai baju atau jubah yang bewarna terang.Tapi kebanyakan anak muda gemarkan warna yang terang dan ceria ni.Tapi untuk umur pertengahan 30-an ke atas ramai lelaki lebih gemarkan warna baju yang lembut dan tenang sahaja. Jujur Amni cakap,ELRAH tak pernah menghampakan penggemar jubah di luar sana.Amni pernah belikan untuk adik lelaki dan abah Amni.Ternyata mereka sendiri pun terpaut dengan koleksi jubah ELRAH.Kainnya yang lembut dan tidak mengikut bentuk badan dan…

Continue Reading

FESYEN

Koleksi Jubah Elrah Mecca 2016

May 26, 2016
jubah lelaki moden 2016

Koleksi Jubah Elrah Mecca 2016 | Akhirnya!yeah!Disebabkan ramai sangat duk menanya koleksi jubah lelaki moden dari Elrah Exclusive untuk 2016,akhirnya Amni akan dedahkan semua warna koleksi Mecca dari Elrah Exclusive.Hee. Serius memang lawa sangat warna-warna dia.Amni sendiri pun jatuh hati,cair sampai tak nak beku balik dah.haha.Propa kan ayat?Tapi itu kenyataan dia.Memang lawa habis warna dia.Ish tak taw dah nak bagitahu macam mana lagi.Memang cantik giler! ish,dah la,korang tengok sendiri gambar di bawah ni.Amni tak tahu dah nak gambarkan lagu mana…

Continue Reading

FESYEN

Elrah Exclusive X LeeyanaRahman Collection Nak Keluar Baju Couple?

Feb 23, 2016
elrah dan leeyanarahman

Elrah Exclusive X LeeyanaRahman Collection Nak Keluar Baju Couple?  Yes!Yes!Yes! and Yes! Tak lama lagi,Elrah dan LeeyanaRahman akan bergabung untuk keluarkan koleksi couple letops No.1 Malaysia taw! I pun tak sabar nak tunggu koleksi diorang.Walaupun baru bagi hint-hint ja,hati ni berdebar tak terkata sebab dapat rasa gegaran marketing depa semua mesti cun2 punya lah! Kalau raya taun lepas,Elrah dah meletop dengan koleksi jubah slimfit lelaki diorang,dan LeeyanaRahman pula dengan koleksi TheFajr diorang baru2 ni.Hurm,yang bakal keluar ni xtaw macam mana.Mesti…

Continue Reading

FESYEN

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk

Jan 17, 2016
tudung satin yang senang dibentuk

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk | Lama menyepi.Yes lama sangat rasa.Tapi rindu pada blog tidak terkata.Dek kesibukan kerja terbengkalai sekejap blog saya ni.Hehe.Tapi kali ni saya kembali untuk berkongsi dengan pembaca koleksi tudung satin yang paling senang dibentuk.Dahulu saya pernah berkongsi koleksi tudung satin dari keluaran jenama lain.Kali ni daripada Adara.my pula.…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Pengantin Lelaki Elrah Exclusive

Nov 26, 2015
jubah raya lelaki warnA BERRY PINK

Jubah Pengantin Lelaki Elrah Exclusive | Dah jam 1 pagi.Tapi mata tak boleh nak tutup lagi.Tu pasai eye bag tebal semacam.Hehehe.Tapi still nak jugak tulis cerita dalam blog.Dua tiga hari ni ramai yang mencari jubah pengantin lelaki.Memandangkan dah hujung tahun ni,ramai yang nak kahwin kan.Saya?Tak tahu bila lagi.Sampai masa adalah.Hehe Ok.Kalau korang nak tahu,koleksi jubah dari Elrah Exclusive jugak memang sesuai dijadikan sebagai persalinan baju nikah pengantin lelaki 2015 taw.Ada juga yang jadikan jubah Elrah ni sebagai hantaran.Sekarang dah jadi…

Continue Reading

FESYEN

Baju Untuk Raya Haji

Sep 16, 2015
jubah lelaki cantik

Baju Untuk Raya Haji | Rasa macam raya haji tahun ni tak ada kehangatannya pun.Sebab nampak orang sekeliling macam tak berapa ambil kisah.Mungkin disebabkan kesibukan bekerja kot?Mungkin.Tapi bagi saya baik raya puasa ataupun raya haji,kami sekeluarga tetap menyambutnya dengan penuh meriah dan bersederhana sebab itu sahaja masa yang kami sekeluarga ada untuk ‘family bonding’. Persiapan untuk raya haji?Kitorang satu family lebih kepada persiapan juadah hari raya sebab kalau time raya puasa haritu kitorang banyak berjalan ke rumah saudara-mara jadi kurang…

Continue Reading