Browsing Tag

jubah lelaki

FESYEN

Baju Raya Lelaki 2016 Yang Cantik

Jun 16, 2016
baju raya lelaki 2016

Baju Raya Lelaki 2016 Yang Cantik | Haaaiiih tak lama dah nak raya.Sekarang ni hampir nak masuk minggu ketiga berpuasa dah.Semakin berdebar la pulak Hehe.Orait,pagi ni Amni nak cerita mengenai baju raya lelaki 2016 yang korang tercari-cari.Sekarang ni trend baju raya banyak sangat.Ada yang suka pakai jubah,ada yang suka pakai kurta.Tetapi tradisi baju melayu tetap diutamakan.Hehe. Baju raya lelaki yang Amni nak cerita ialah mengenai Jubah Lelaki Moden yang diberi nama Mecca daripada Elrah Exclusive . Semalam Amni sempat berkunjung…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE

Jun 13, 2016
JUBAH COUPLE ELRAH

Jubah Couple ELRAH EXCLUSIVE Sabaq sabaq sabaq!!! Yeay.hampa kena sabaqqq taw.Sebabnya gambar-gambar koleksi jubah couple dari ELRAH EXCLUSIVE ni bakal buat hampa berdarah hidung.Amni sendiri pun dah meleleh air liurrrr ni.Haha.Lawa tahap dewaaa sangat!Serius!Tapi poket hampa pun kena siap sedia nah?Hehe. Untuk koleksi jubah couple ELRAH EXCLUSIVE ni merupakan gabungan jubah By Nur Amirah 11 dengan ELRAH EXCLUSIVE yang diberi nama NUR ELRAH.Nama pun sejukkk telinga dengaq.Haha.Apatah lagi mata memandang.Hehe. Okai la,tak maw buat hampa tertunggu lagi.Jom kaih layan gambar-gambar…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Lelaki Warna Lembut Dari ELRAH EXCLUSIVE

Jun 11, 2016
elrah exclusive

Jubah Lelaki Warna Lembut Dari ELRAH EXCLUSIVE  Okai.Tak semua lelaki suka pakai baju atau jubah yang bewarna terang.Tapi kebanyakan anak muda gemarkan warna yang terang dan ceria ni.Tapi untuk umur pertengahan 30-an ke atas ramai lelaki lebih gemarkan warna baju yang lembut dan tenang sahaja. Jujur Amni cakap,ELRAH tak pernah menghampakan penggemar jubah di luar sana.Amni pernah belikan untuk adik lelaki dan abah Amni.Ternyata mereka sendiri pun terpaut dengan koleksi jubah ELRAH.Kainnya yang lembut dan tidak mengikut bentuk badan dan…

Continue Reading

SEMBANG SANTAI

Jubah Lelaki Marhaban ELRAH x Hafiz Hamidun

Jun 8, 2016
jubah lelaki 2016

Koleksi Jubah Marhaban ELRAH x Hafiz Hamidun | Akhirnya!yeah!Disebabkan ramai sangat duk menanya koleksi jubah lelaki moden dari Elrah Exclusive untuk 2016,akhirnya Amni akan dedahkan semua warna koleksi Mecca dari Elrah Exclusive.Hee. Serius memang lawa sangat warna-warna dia.Amni sendiri pun jatuh hati,cair sampai tak nak beku balik dah.haha.Propa kan ayat?Tapi itu kenyataan dia.Memang lawa habis warna dia.Ish tak taw dah nak bagitahu macam mana lagi.Memang cantik giler! ish,dah la,korang tengok sendiri gambar di bawah ni.Amni tak tahu dah nak gambarkan lagu mana…

Continue Reading

FESYEN

Baju Untuk Raya Haji

Sep 16, 2015
jubah lelaki cantik

Baju Untuk Raya Haji | Rasa macam raya haji tahun ni tak ada kehangatannya pun.Sebab nampak orang sekeliling macam tak berapa ambil kisah.Mungkin disebabkan kesibukan bekerja kot?Mungkin.Tapi bagi saya baik raya puasa ataupun raya haji,kami sekeluarga tetap menyambutnya dengan penuh meriah dan bersederhana sebab itu sahaja masa yang kami sekeluarga ada untuk ‘family bonding’. Persiapan untuk raya haji?Kitorang satu family lebih kepada persiapan juadah hari raya sebab kalau time raya puasa haritu kitorang banyak berjalan ke rumah saudara-mara jadi kurang…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Lelaki Bergaya AidilAdha Dari Elrah Exclusive

Sep 8, 2015

Jubah Lelaki Bergaya  AidilAdha Dari Elrah Exclusive  | Sebenarnya saya suka tengok kaum Adam ni pakai jubah.Mungkin sejak dari zaman sekolah dah terbiasa tengok diorang pakai jubah.Sejuk je mata memandang.Nak marah pun tak jadi taw.Sempena nak raya ni,saya nak kongsi dengan pembaca koleksi jubah lelaki raya HAJI dari Elrah Exclusive. Untuk pengetahuan,Elrah Exclusive ni merupakan brand terbaru gabungan Nur Amirah dan El Azman.Semakin besar empayar diorang ni.Lepas keluarkan produk kecantikan,sekarang diorang berjinak-jinak dalam bisnes fesyen muslim dan muslimah pulak.Hehe. Tak nak sembang lebat,meh…

Continue Reading

FESYEN

Macam Mana Nak Jadi Agen Elrah Exclusive?

Aug 24, 2015
CARA JADI AGEN ELRAH

Macam Mana Nak Jadi Agen Elrah Exclusive? | Elrah lagi.Laa ni dekat dah nak raya haji.Kurang sebulan ja lagi,kita nak jumpa raya haji pulak dah.Tapi fenomena Elrah Exclusive maintain meletop.Kali ni kami dah buat persiapan rapi insyaAllah.Sistem pengambilan order jubah Elrah juga sudah tersusun dengan rapi.Tak kurang juga ada yang sibuk tanya macam mana nak jadi agen dan dropship  Elrah Exclusive ni.Hehe Fenomena Elrah Raya AidilFitri Bahang raya puasa pun tak habis lagi.Demam kami dikerjakan oleh customer-customer yang seriusly memang…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Lelaki Yang Bergaya Dari Elrah Exclusive

Jun 24, 2015
jubah raya lelaki warna merah

Jubah Lelaki Yang Bergaya Dari Elrah Exclusive | Sebenarnya saya suka tengok kaum Adam ni pakai jubah.Mungkin sejak dari zaman sekolah dah terbiasa tengok diorang pakai jubah.Sejuk je mata memandang.Nak marah pun tak jadi taw.Sempena nak raya ni,saya nak kongsi dengan pembaca koleksi jubah lelaki raya dari Elrah Exclusive. Untuk pengetahuan,Elrah Exclusive ni merupakan brand terbaru gabungan Nur Amirah dan El Azman.Semakin besar empayar diorang ni.Lepas keluarkan produk kecantikan,sekarang diorang berjinak-jinak dalam bisnes fesyen muslim dan muslimah pulak.Hehe. Tak nak…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Couple Furqon Yang Cantik Dari Sola

Feb 8, 2015
jubah lelaki moden

Jubah Couple Furqon Yang Cantik Dari Sola | Artikel ni merupakan kesinambungan dari artikel sebelum ini iaitu artikel Jubah Couple Moden by Sola.Tetapi hari ni saya nak sembang dan sajikan dengan lebih banyak gambar-gambar terbaru koleksi jubah couple Furqon by Sola ni.Apa yang pasti,korang tak akan senang duduk lepas tengok gambar-gambar ni.Hehe. Jubah Couple Furqon Penyeri Hari Bahagia Saya tahu ramai yang tercari-cari jubah yang sedondon dengan pasangan mereka.Terutama cik akak manis kan.Jarang nak jumpa lelaki beli baju sedondon dengan…

Continue Reading