Browsing Tag

shawl berkualiti

tudung satin yang senang dibentuk
FESYEN

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk | Lama menyepi.Yes lama sangat rasa.Tapi rindu pada blog tidak terkata.Dek kesibukan kerja terbengkalai sekejap blog saya ni.Hehe.Tapi kali ni saya kembali untuk berkongsi dengan pembaca koleksi tudung satin yang paling senang dibentuk.Dahulu saya pernah berkongsi koleksi tudung…

Jan 17, 2016
FESYEN

Shawl Instant Raya ADARA

Shawl Instant Raya ADARA | Kalau semalam kita cerita pasal baju kurung raya dari ADARA.Hari ni nak kongsi mengenai instant shawl murah 2015 dari ADARA sempena nak raya ni.Dah ada koleksi baju kurung,kena la cari tudung yang mudah nak pakai tapi cantik kan?Hehehe.Seriuosly sekarang…

Jun 30, 2015
shawl yang cantik
FESYEN

Shawl Instant Yang Cantik

Shawl Instant Yang Cantik | Dah lama tak shopping tudung.Kalau dulu pantang nampak tudung,confirm nak beli.Tapi semenjak dah bekerja memang tak sempat sangat nak membelit shawl bagai atas kepala apatah lagi nak shopping tudung.Dalam kepala duk fikir mana nak cari shawl instant yang betul-betul berkenan…

Mar 22, 2015
Custom-made Shawl untuk Si Manis
KECANTIKAN

Custom-made Shawl untuk Si Manis

Assalamualaikum. Siapa peminat shawl di sini?Dulu FA rajin pakai shawl.Tapi sejak dah meningkat tua ni,dah rasa malas nak berbelit atas kepala.Macam mana nak pakai shawl pun tak berapa ingat dah.Haha.Tapi hari ni FA nak perkenalkan satu online shop yang menjual shawl custom-made.Sah-sah la bila…

Nov 18, 2013