Browsing Tag

makeup artist area kl

KECANTIKAN

Mekap Photoshoot Mateen Spray Tudung

Mekap Photoshoot Mateen Spray Tudung | Okai artikel kali ni pasal mekap photoshoot lagi.Kali ni mekap untuk client Mateen Spray tudung pulak.Spray tudung yang wangi,selamat dan memang sedang meningkat naik dalam kalangan penggemar tudung bawal.…

May 25, 2018
KECANTIKAN

ALHA ALFA Foundation Instant Flawless Dan Glowing

ALHAALFA Royal Propolis Foundation Instant Flawless Dan Glowing | Hari ni nak perkenalkan kepada semua pembaca produk keluaran ALHA ALFA COSMETICS yang meletop iaitu ALHA ALFA Royal Propolis Foundation .InsyaAllah banyak manfaat bakal diperolehi khususnya buat kaum Hawa di luar sana.…

Nov 8, 2017
KECANTIKAN

Makeup Konsep Doll Untuk Photoshoot Fiore.Co

Makeup Konsep Doll Untuk Photoshoot Fiore.Co | Hari ni nak kongsi hasil makeup konsep doll-doll dengan semua pembaca.Sebenarnya ini first time Amni cuba makeup konsep doll-doll ni taw.Sebelum ni tak pernah lagi.Haha. Masa mula-mula makeup tu dah ketar tangan apa nak jadi tak tahu.Hehe.Tapi…

May 17, 2016
SEMBANG SANTAI

Ezz Graphy Servis Photographer Terbaik Di KL

Ezz Graphy Servis Photographer Terbaik Di KL | Assalamualaikum semua 🙂 Hari ni Amni nak cerita pasal Servis Photographer Terbaik di Kuala Lumpur.Mungkin ada pemilik butik atau pemilik produk kecantikan yang masih tercari-cari servis photographer yang boleh shoot gambar di studio kan?So here we go..!…

Apr 26, 2016
cara makeup paling mudah
KECANTIKAN

ALIFNUR Foundation Instant Flawless Dan Glowing

ALIFNUR Foundation Instant Flawless Dan Glowing | Bismillahirrahmanirrahim.Tak tahu nak mula dari mana,moga-moga Allah lancarkan segala penulisan saya kali ini.InsyaAllah.Nervous,takut semua ada nak mulakan cerita kali ni.Hehe.Tapi berbekalkan keyakinan pada Allah,saya nak perkenalkan kepada semua pembaca produk keluaran saya yang pertama insyaAllah iaitu Foundation…

Feb 1, 2016
cara lukis kening tanpa cukur
KECANTIKAN

Set Bentuk Kening Tanpa Cukur NURFA BEAUTY

Set Bentuk Kening Tanpa Cukur NURFA BEAUTY | Hari ni kita sembang kejap pasal set bentuk kening tanpa cukur terbaru dari NURFA BEAUTY sebelum masuk kerja petang hari ni.Yang pasti set terbaru NURFA BEAUTY ni korang mampu milik sangat-sangat taw.Tak nak sembang panjang sebab…

Apr 3, 2015
makeup pengantin 2015
SEMBANG SANTAI

Makeup Untuk Si Putih Gebu

Makeup Untuk Si Putih Gebu | Tak pernah share hasil makeup kawan-kawan dekat sini.Ini kali pertama share dengan semua pembaca.Masa tu tak berapa nak yakin nak share kebolehan kita.Huhu.Tapi kali ni berani nak share sebab diberi sokongan dan dorongan oleh sifu saya.Hehe.Biarpun tangan terketar-ketar…

Apr 2, 2015
tutorial lukis kening tanpa cukur
KECANTIKAN

Cara Lukis Kening Tanpa Cukur

 Cara Lukis Kening Tanpa Cukur | Lama dah tak sembang pasal makeup-makeup ni kan?Hehe.Jadi hari terasa nak share dengan korang semua macam mana nak lukis kening tanpa cukur.Perkongsian sesuai untuk mereka yang mempunyai kening yang lebat dan tidak teratur.Korang boleh gunakan teknik bila korang…

Sep 4, 2014
JUBAH LELAKI WARNA KELABU
FESYEN

Jubah Lelaki Yang Cantik By Sola

Jubah Lelaki Yang Cantik By Sola | Hari ni terpandang satu online shop yang menjual jubah lelaki yang cantik dan elegant.Pada mulanya nak tengok sekali imbas sahaja,tetapi bila mata dah ‘terjeling’ dekat gambar lain,maka bertapalah di online shop tu selama satu jam hadap gambar-gambar…

Jun 30, 2014