Browsing Tag

makeup artist

KECANTIKAN

ALHA ALFA Foundation Instant Flawless Dan Glowing

ALHAALFA Royal Propolis Foundation Instant Flawless Dan Glowing | Hari ni nak perkenalkan kepada semua pembaca produk keluaran ALHA ALFA COSMETICS yang meletop iaitu ALHA ALFA Royal Propolis Foundation .InsyaAllah banyak manfaat bakal diperolehi khususnya buat kaum Hawa di luar sana.…

Nov 8, 2017
KECANTIKAN

Makeup Konsep Doll Untuk Photoshoot Fiore.Co

Makeup Konsep Doll Untuk Photoshoot Fiore.Co | Hari ni nak kongsi hasil makeup konsep doll-doll dengan semua pembaca.Sebenarnya ini first time Amni cuba makeup konsep doll-doll ni taw.Sebelum ni tak pernah lagi.Haha. Masa mula-mula makeup tu dah ketar tangan apa nak jadi tak tahu.Hehe.Tapi…

May 17, 2016
cara makeup paling mudah
KECANTIKAN

ALIFNUR Foundation Instant Flawless Dan Glowing

ALIFNUR Foundation Instant Flawless Dan Glowing | Bismillahirrahmanirrahim.Tak tahu nak mula dari mana,moga-moga Allah lancarkan segala penulisan saya kali ini.InsyaAllah.Nervous,takut semua ada nak mulakan cerita kali ni.Hehe.Tapi berbekalkan keyakinan pada Allah,saya nak perkenalkan kepada semua pembaca produk keluaran saya yang pertama insyaAllah iaitu Foundation…

Feb 1, 2016
FESYEN KECANTIKAN

iprice Tempat Best Shopping Online

iprice Tempat Best Shopping Online | Petang ni nak kongsi mengenai tempat best untuk shopping online iaitu iprice.my.Mesti penat korang nak survey satu satu website sambil bandingkan harga barangan kan?Jadi di iprice ni,korang dah boleh tarik nafas lega sebab tak perlu dah nak julingkan…

Apr 12, 2015
makeup pengantin 2015
SEMBANG SANTAI

Makeup Untuk Si Putih Gebu

Makeup Untuk Si Putih Gebu | Tak pernah share hasil makeup kawan-kawan dekat sini.Ini kali pertama share dengan semua pembaca.Masa tu tak berapa nak yakin nak share kebolehan kita.Huhu.Tapi kali ni berani nak share sebab diberi sokongan dan dorongan oleh sifu saya.Hehe.Biarpun tangan terketar-ketar…

Apr 2, 2015
tutorial lukis kening tanpa cukur
KECANTIKAN

Cara Lukis Kening Tanpa Cukur

 Cara Lukis Kening Tanpa Cukur | Lama dah tak sembang pasal makeup-makeup ni kan?Hehe.Jadi hari terasa nak share dengan korang semua macam mana nak lukis kening tanpa cukur.Perkongsian sesuai untuk mereka yang mempunyai kening yang lebat dan tidak teratur.Korang boleh gunakan teknik bila korang…

Sep 4, 2014