Browsing Tag

jubah lelaki yang berkualiti

FESYEN

Baju Raya Lelaki 2016 Yang Cantik

Jun 16, 2016

Baju Raya Lelaki 2016 Yang Cantik | Haaaiiih tak lama dah nak raya.Sekarang ni hampir nak masuk minggu ketiga berpuasa dah.Semakin berdebar la pulak Hehe.Orait,pagi ni Amni nak cerita mengenai baju raya lelaki 2016 yang korang tercari-cari.Sekarang ni trend baju raya banyak sangat.Ada yang suka pakai jubah,ada yang suka pakai kurta.Tetapi tradisi baju melayu tetap diutamakan.Hehe. Baju raya lelaki yang Amni nak cerita ialah mengenai Jubah Lelaki Moden yang diberi nama Mecca daripada Elrah Exclusive . Semalam Amni sempat berkunjung…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Lelaki Warna Lembut Dari ELRAH EXCLUSIVE

Jun 11, 2016

Jubah Lelaki Warna Lembut Dari ELRAH EXCLUSIVE  Okai.Tak semua lelaki suka pakai baju atau jubah yang bewarna terang.Tapi kebanyakan anak muda gemarkan warna yang terang dan ceria ni.Tapi untuk umur pertengahan 30-an ke atas ramai lelaki lebih gemarkan warna baju yang lembut dan tenang sahaja. Jujur Amni cakap,ELRAH tak pernah menghampakan penggemar jubah di luar sana.Amni pernah belikan untuk adik lelaki dan abah Amni.Ternyata mereka sendiri pun terpaut dengan koleksi jubah ELRAH.Kainnya yang lembut dan tidak mengikut bentuk badan dan…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Lelaki Bergaya AidilAdha Dari Elrah Exclusive

Sep 8, 2015

Jubah Lelaki Bergaya  AidilAdha Dari Elrah Exclusive  | Sebenarnya saya suka tengok kaum Adam ni pakai jubah.Mungkin sejak dari zaman sekolah dah terbiasa tengok diorang pakai jubah.Sejuk je mata memandang.Nak marah pun tak jadi taw.Sempena nak raya ni,saya nak kongsi dengan pembaca koleksi jubah lelaki raya HAJI dari Elrah Exclusive. Untuk pengetahuan,Elrah Exclusive ni merupakan brand terbaru gabungan Nur Amirah dan El Azman.Semakin besar empayar diorang ni.Lepas keluarkan produk kecantikan,sekarang diorang berjinak-jinak dalam bisnes fesyen muslim dan muslimah pulak.Hehe. Tak nak sembang lebat,meh…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Lelaki Moden Elrah AidilAdha

Aug 30, 2015

Jubah Lelaki Moden Elrah AidilAdha | Tak sabaqnyaa….!Yes obviously memang tak sabaqqq nak jual jubah Elrah koleksi raya haji ni sebab warna untuk koleksi raya haji memang sangat lawa dan cantik habis.Dan apa yang paling penting,koleksi warna untuk AidilAdha adalah berlainan dengan koleksi raya puasa hari tu.Jadi tak ada lagi R14,r12,R7 bagai ye.Kalau nak tahu kod warna jubah yang baru,tunggu kami release gambar official dulu,baru hampa semua boleh order nah.Hehe Hari ni kami nak kongsi gambar ‘teaser’ untuk koleksi jubah…

Continue Reading

FESYEN

Macam Mana Nak Jadi Agen Elrah Exclusive?

Aug 24, 2015

Macam Mana Nak Jadi Agen Elrah Exclusive? | Elrah lagi.Laa ni dekat dah nak raya haji.Kurang sebulan ja lagi,kita nak jumpa raya haji pulak dah.Tapi fenomena Elrah Exclusive maintain meletop.Kali ni kami dah buat persiapan rapi insyaAllah.Sistem pengambilan order jubah Elrah juga sudah tersusun dengan rapi.Tak kurang juga ada yang sibuk tanya macam mana nak jadi agen dan dropship  Elrah Exclusive ni.Hehe Fenomena Elrah Raya AidilFitri Bahang raya puasa pun tak habis lagi.Demam kami dikerjakan oleh customer-customer yang seriusly memang…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Lelaki Yang Bergaya Dari Elrah Exclusive

Jun 24, 2015

Jubah Lelaki Yang Bergaya Dari Elrah Exclusive | Sebenarnya saya suka tengok kaum Adam ni pakai jubah.Mungkin sejak dari zaman sekolah dah terbiasa tengok diorang pakai jubah.Sejuk je mata memandang.Nak marah pun tak jadi taw.Sempena nak raya ni,saya nak kongsi dengan pembaca koleksi jubah lelaki raya dari Elrah Exclusive. Untuk pengetahuan,Elrah Exclusive ni merupakan brand terbaru gabungan Nur Amirah dan El Azman.Semakin besar empayar diorang ni.Lepas keluarkan produk kecantikan,sekarang diorang berjinak-jinak dalam bisnes fesyen muslim dan muslimah pulak.Hehe. Tak nak…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Couple Furqon Yang Cantik Dari Sola

Feb 8, 2015

Jubah Couple Furqon Yang Cantik Dari Sola | Artikel ni merupakan kesinambungan dari artikel sebelum ini iaitu artikel Jubah Couple Moden by Sola.Tetapi hari ni saya nak sembang dan sajikan dengan lebih banyak gambar-gambar terbaru koleksi jubah couple Furqon by Sola ni.Apa yang pasti,korang tak akan senang duduk lepas tengok gambar-gambar ni.Hehe. Jubah Couple Furqon Penyeri Hari Bahagia Saya tahu ramai yang tercari-cari jubah yang sedondon dengan pasangan mereka.Terutama cik akak manis kan.Jarang nak jumpa lelaki beli baju sedondon dengan…

Continue Reading

FESYEN

Jubah Lelaki Yang Cantik By Sola

Jun 30, 2014

Jubah Lelaki Yang Cantik By Sola | Hari ni terpandang satu online shop yang menjual jubah lelaki yang cantik dan elegant.Pada mulanya nak tengok sekali imbas sahaja,tetapi bila mata dah ‘terjeling’ dekat gambar lain,maka bertapalah di online shop tu selama satu jam hadap gambar-gambar jubah lelaki yang cantik tu. Antara jubah yang dihasilkan ialah Jubah Luqman,Jubah Zariat,Jubah Mulk,Jubah Zumar,Jubah Nahl dan Jubah Safat.Jubah ini adalah hasil seni tangan makeup artist yang namanya memang dah terkenal dalam dunia seni tanah air…

Continue Reading