KECANTIKAN

Mekap Sanding Bella Di Bahau,Negeri Sembilan

Sep 5, 2016
mekap sanding

Mekap Sanding Bella Di Bahau,Negeri Sembilan

Pada 27 Ogos 2016,diberi peluang merantau di negeri orang mencari sesuap nasi.Alhamdulillah,boleh jalan-jalan tempat orang kan.Kali ni job mekap sanding untuk Bella.Bella seorang yang sangat ramah dan tinggi lampai orangnya.Tak habis gelak-gelak dengan si Bella ni.Untung suami Bella!Hehe.

Untuk majlis sanding,Bella akan kenakan persalinan songket berwarna kuning dari butik di Bahau.Amni lupa nama butik tu,Tapi lawa baju dia.Kena sangat dengan Bella yang tinggi lampai.Jadi untuk bagi naik seri lebih dekat Bella,Bella sendiri minta untuk solekan mata yang nampak galak.Memang kena dengan selera Amni juga.Hehe.

Zasss!Apa lagi,layankan aje permintaan Bella.Amni nak letak lipstick merah pun Bella tak kisah.Memang sporting sangat client ni!Alhamdulillah!Nak tengok hasil mekap Amni dekat Bella?

Jom tengok gambar bawah ni.

mekap sanding

mekap sanding

mekap sanding

Macam mana?Mengancam tak lipstick warna merah?Amni suka warna tu.Naik seri dengan baju songket Bella.Alhamdulillah Bella pun puas hati sangat-sangat dengan hasil kerja Amni.Satu kepuasan bila client happy dengan hasil mekap kita.

mekap sanding

Alhamdulillah!Sangat-sangat happy makeupkan si Bella.Satu family baik dan ramah!Untuk mekap Bella,produk yang Amni gunakan ialah:

Primer:
Honey Bee Venom 
Laura Mercier Mineralize

Muka:
Nars Sheer Glow Siberia+Tahoe
Nars Creamy Concealer Vanilla
Chanel Translucent Powder
MAC Compact Powder Kod Medium
MAC Mineralize SkinFinish

Mata:
Makeup Geek Eyeshadow in Creme Brulee
NARS Surabaya
Urban Decay Diamond Dog Eyeshadow
NARS Copacabana

Bibir:
Sephora Lipstain KOD 01

Kening:
Heavy Rotation Eyebrow Kod 02
Mac Spiked Eyebrow pencil

Finishing:
Urban Decay Spray All Nighters

So sapa-sapa kalau nak ambil Amni untuk majlis bahagia korang,jangan risau Amni guna semua produk Original dan berkualiti ye.Jadi jangan la persoalkan kenapa harga servis kami mahal sebagai makeup artis.Memanglah korang tak guna habis barang kami,tapi ambil kira pengalaman dan ilmu sserta skill kami taw.Jangan marah nah.Saja sembang sikit.Hehe.

So girls,kalau nak booking Whatsapp cepat-cepat ye?

Whatsapp 014-512 1425

Like page Makeup By Amni

Follow Instagram @nuramni11

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply