TRAVEL

Trupcotel Penginapan Terbaik Di Bandar Kuala Lumpur

May 16, 2016

Trupcotel Penginapan Terbaik Di Bandar Kuala Lumpur | Dah lama tak menulis di blog.Kesibukan dan masalah kesihatan menghalang saya untuk terus berkongsi dengan semua pembaca.InsyaAllah hari ni Amni akan kongsikan dengan semua pembaca mengenai penginapan terbaik di bandar Kuala Lumpur.

Trupcotel mempunyai 7 unit penginapan yang memberikan kemudahan penginapan untuk jangka masa pendek dan panjang kepada rakyat tempatan mahupun pelancong dari luar negara.Penyewa boleh menyewa unit kediaman ini sekurang-kurangnya satu minggu dan tiada bayaran tambahan diperlukan.

7 unit tu.Bukan satu.Jadi dekat sini terbukti bahawa Trupcotel merupakan penyedia unit penginapan yang dipercayai di Kuala Lumpur.Nak tengok unit2 penginapan yang mereka ada?Jom layan gambar ni.

Soho Suites,Jalan Perak Kuala Lumpur

hotel terbaik di kl

Vipod Suites,Jalan Kia Peng Kuala Lumpur

hotel1

Marc Residences,Jalan Pinang Kuala Lumpur

hotel 1

Fraser Place,Jalan Perak Kuala Lumpur

hotel 1

Summer Suites,Jalan Cendana Kuala Lumpur

hotel 1

6 Capsquares,Persiaran Capsquares Kuala Lumpur

hotel 1

Embassy View,Jalan Ampang Kuala Lumpur

hotel 1

Dan pada bulan lepas,Amni sendiri telah menginap di salah satu unit milik Trupcotel iaitu Fraser Place,Jalan Perak Kuala Lumpur.

LAGI BEST MENGENAI TRUPCOTEL DISINI!

Apa yang best mengenai Trupcotel?

  • Deposit serendah RM399 sahaja!
  • Boleh disewa sekurangnya 1 minggu hingga 2 tahun!
  • Harga termasuk bil dan utiliti
  • Servis housekepping setiap minggu
  • Unit kediaman yang lengkap dengan kelengkapan dan kemudahan asas

Haaa.Bagi Amni sangat-sangat berbaloi kalau korang atau pun family ada plan untuk bercuti di tengah bandar raya Kuala Lumpur ni.Yelah,dahla dekat dengan kawasan tumpuan pelancong,harga sewa yang ditawarkan juga sangatlah murah!

Malah Trupcotel sangat membantu golongan bekerjaya untuk mencari unit kediaman jangka masa pendek dan panjang di sekitar KL.Sangat sesuai untuk mereka yang selalu travel ke KL untuk urusan kerja.

BOOK NOW

Ok jom tengok gambar yang Amni sendiri tangkap sepanjang menginap di sana!

DSC00410

DSC00407

DSC00404

Ruang dapur dia luas dan lengkap dengan peralatan asas.Pendek kata kalau korang datang sini,cuci kaki je.Tak payah nak bawak pinggang mangkuk bagai nah.

DSC00408

DSC00409

Ruang tamu dan ruang makan yang selesa sangat.Sambil berehat sambil menikmati pemandangan tepi tingkap tu acah-acah evergreen sangat taw.Hehe

DSC00416

DSC00418

DSC00417

Haa yang ni pulak gambar bilik pertama.Bilik pertama pun dah cair hehe.Luas kemain.

DSC00428


DSC00426

DSC00427

Bilik air di rumah ni sangat unik.Berada di tengah-tengah antara bilik pertama dan bilik kedua.Siap ada bath tub lagi Hehe.

DSC00430

DSC00432

DSC00435

DSC00434

DSC00429

Ni pulak bilik kedua.Lagi besar dari bilik pertama hehe.Siap ada kelengkapan untuk menggosok baju lagi.Haa kan dah kata kalau masuk rumah ni korang cuci kaki je.Tak payah nak bawak segala barang bagai.Bawak baju je nah.hehe.

Haa.Macam mana?Best tak?Mesti rasa macam berbaloii sangat harganya dengan suasana rumah tu kan.Ni baru satu unit.Unit lain korang tak tengok lagi suasana sebenar dia.Kalau nak tahu kena menginap di sini.Hehe.

Ok jom Amni ajar pula macam mana korang nak mula menyewa di salah satu unit Trupcotel ni.

Cara booking unit kediaman Trupcotel

trupcotel1.Tekan mana-mana button ‘Book Now’
2.Isi segala details diperlukan
3.Klik ‘Submit’ !

Dan tunggu sehingga pihak Trupcotel membalas pertanyaan anda.Biasanya dalam masa sehari je diorang balas.Melainkan kalau korang submit lepas office hour.Hehe.

Okai.apa tunggu lagi?Lekaih pergi booking mana-mana unit kediaman yang korang berminat.Dan Amni ada berita baik untuk korang semua yang mana 20 pembaca pertama akan dapat diskaun 5% !Hanya masukkan kod promo ini.

TRUPCOTEL x DUNIA FARISYA

Maklumat lanjut:

Website: http://trupcotel.com/
Facebook: Trupcotel
Booking enquiry: CLICK HERE
Hotline: 1-800-18-7139

BOOK NOW !

*p/s:Kalau boleh nak ulang menginap di sini lagi!Hehe

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply