KECANTIKAN

Servis Mekap Terbaik Di KL

May 22, 2016
servis mekap nikah di KL

Servis Mekap Terbaik Di KL – Lama aihh tak share hasil mekap terbaru.Hehe.Hari ni nak share hasil mekap terbaru minggu nih.Lawa-lawa pengantin kami minggu ni.Hehe.

Sebelum tu nak bagitaw siapa-siapa yang masih belum jumpa mekap artis untuk hari bahagia korang lekaih Whatsapp Amni sementara slot duk ada kosong lagi dua tiga ketui.Hehe.Bulan ni full.Bulan depan puasa tak dak orang kahwin haha.Bulan 7 hampir full.Bulan 8 ada lagi.Hehe.

Okai jom layan hasil gambar mekap Amni minggu ni.Hehe.

servis mekap terbaik di KL

servis mekap terbaik di KL

servis mekap terbaik di KL

servis mekap terbaik di KL

servis mekap terbaik di KL

servis mekap sanding di Kl

servis mekap nikah di KL

servis mekap nikah di KL

servis mekap nikah di KL

Haa macam mana?Cair tak hati korang tengok hasil makeup Amni?hehe.InsyaAllah Amni cuba berikan hasil terbaik untuk semua bakal customer mekap Amni.Yang nak Amni siapkan pengantin lelaki sekali pun boleh nah?Whatsapp ja kaih kita bincang lagu mana.Hehe.

Jadi korang yang berada sekitar KL dan Selangor boleh Whatsapp Amni secepat mungkin sebab Amni berani cakap yang tarikh-tarikh hot tahun ni sudah hampir full !

InsyaAllah korang akan selfie sampai lebam dengan hasil mekap Amni !

Whatsapp kaih..!

Whatsapp taw !

014-5121425
Page: Makeup by Amni
Instagram: @nuramni11

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mekap Nikah Mai Di Ulu Klang - Dunia Farisya Sep 5, 2016 at 10:53 AM

    […] pertama September 3 hari bulan,ada job mekap untuk nikah Mai di Ulu Klang.Keluar lebih dari kebiasaan memandangkan waktu untuk bersiap pada jam 10 […]

  • Leave a Reply