Home KECANTIKAN Custom-made Shawl untuk Si Manis

Custom-made Shawl untuk Si Manis

19
2
SHARE

Assalamualaikum.

Siapa peminat shawl di sini?Dulu FA rajin pakai shawl.Tapi sejak dah meningkat tua ni,dah rasa malas nak berbelit atas kepala.Macam mana nak pakai shawl pun tak berapa ingat dah.Haha.Tapi hari ni FA nak perkenalkan satu online shop yang menjual shawl custom-made.Sah-sah la bila dah custom-made mestilah jahitan tu superb kan?Itu yang paling penting kalau si pemakai shawl ni seorang yang cerewet.

Online Shop: By Puji

No.Telefon: 019-3034875 (Sis Azza)

Instagram: @bypuji

Apa yang menarik mengenai shawl dari By Puji ini ialah anda boleh menempah shawl mengikut kesesuain yang anda suka.Nak labuh boleh,nak singkat jangan yer..!Hehe..Labuh itu lebih tertutup dan lebih indah.

Ramai yang sudah membeli dari By Puji dan semuanya berpuas hati dengan kualiti kain dan jahitan By Puji ini sendiri.By Puji tidak mempunyai Offline shop lagi buat masa sekarang dan masih dalam perancangan untuk membuka butiknya sendiri.Sama-sama doakan semoga perniagaan By Puji semakin mendapat tempat di hati peminat shawl. :)

Jom tengok koleksi menarik dari By Puji:

Custom-made Shawl untuk Si Manis
Custom-made Shawl untuk Si Manis

 

Custom-made Shawl untuk Si Manis
Custom-made Shawl untuk Si Manis

 

Custom-made Shawl untuk Si Manis
Custom-made Shawl untuk Si Manis

Cantik kan?jadi untuk mereka yang masih tercari-cari custom-made shawl yang murah dan berkualiti,anda patut terjah online shop By Puji ni.Kalau tak nak ketinggalan dengan koleksi terbaru mereka,anda boleh follow instagram mereka kerana hampir seminggu sekali koleksi terbaru akan dikeluarkan.

Yang pasti harganya murah dan berpatutan.Semua yang membeli pasti berpuas hati.

Terjah online shop mereka di sini->By Puji

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here