SEMBANG SANTAI

Ezz Graphy Servis Photographer Terbaik Di KL

Apr 26, 2016

Ezz Graphy Servis Photographer Terbaik Di KL | Assalamualaikum semua πŸ™‚ HariΒ ni Amni nak cerita pasal Servis Photographer Terbaik di Kuala Lumpur.Mungkin ada pemilik butik atau pemilik produk kecantikan yang masih tercari-cari servis photographer yang boleh shoot gambar di studio kan?So here we go..!

Ezz Studio Tawar Servis Photographer Terbaik 2016 !

servis photographer fashion

Pernah dengar nama Ezz Studio?Belum?Tak pa ni Amni nak share dekat korang salah seorang photographer berbakat di Malaysia.Ezz Studio diasaskan oleh Ezz Amin,seorang anak muda yang baru sahaja berumur 21 tahun (2016).Muda sangat kan?Tapi cita-cita dan impian dia sangat menggunung tinggi.Respect sangat dekat si Ezz ni.Muda lagi,tapi dah ada studio untuk photoshoot sendiri.

Ezz Studio ni bertapak di belakang Wangsa Walk,Wangsa Maju Kuala Lumpur.Beroperasi sepanjang masa,setiap hari insyaAllah.Antara servis yang ditawarkan oleh Ezz Studio ialah:

  • Photoshoot Fashion untuk butik pakaian atau pemilik persendirian
  • Photoshoot Product untuk owner produk
  • Photoshoot Pre-Wedding dan Post-Wedding
  • Video Tutorial untuk produk
  • Video Teaser untuk produk.

Untuk photoshoot perkahwinan,pihak Ezz Studio tidak mengambil sebarang tempahan lagi buat masa ini memandangkan mereka lebih memfokuskan kepada pasaran photoshoot komersial.Jadi untuk pemilik produk kecantikan yang baru nak berjinak-jinak dalam dunia bisnes,atau seller online yang teringin nak mempunyai koleksi gambar jualan yang cantik-cantik,boleh book secepat yang mungkin dengan Ezz Studio ni.

InsyaAllah Amni berani bagi jaminan korang akan berpuas hati dengan servis yang ditawarkan oleh studio photoshoot yang terbaik ni!Hehe.Ezz Studio ni jugak memang terbaik bagi Amni.Ownernya pun memang sempoi,sporting dan baik sangat!Tak taw nak bagitaw apa lagi.Pendek kata kalau korang tak book awal-awal dengan Ezz Studio ni,memang menyesal la!Satg ada yang menangis tepi bucu katil hehe.

Ok dah,jom cuci mata tengok hasil gambar yang ditangkap oleh owner Ezz Studio,Ezz Amin.

photographer terbaik di KL 8

photographer terbaik di KL 8 photographer terbaik di KL 8 photographer terbaik di KL 8 photographer terbaik di KL 8

photographer terbaik di KL 8

photographer terbaik di KL 8

photographer terbaik di KL 8

photographer terbaik di KL 8

EZZ_6341

EZZ_6353

EZZSTUDIO-2

barbie1

Haaa macam mana ?Gigit jari dak tengok hasil tangkapan gambar dari Ezz Studio?

Hehe.

Jadi kalau korang berminat dengan servis by Ezz Studio ni,korang bolehla ke:

Fanpage: Ezz Studio Ezz Graphy

Instagram: @ezzstudio @ezzgraphy

Phone :Β +6017-2816902

Jangan lupa singgah taw!

Bye2 !

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply