KECANTIKAN

Servis Mekap Pengantin Di Kuala Lumpur,Shah Alam dan Terengganu

Feb 23, 2016
makeup photoshoot

Servis Mekap Pengantin Di Kuala Lumpur,Shah Alam dan Terengganu 

Selamat malam!Eh baru nak mula cerita.Jangan klik X lagi ye.Hehe.Malam ni nak sembang pendek je.Malam ni nak share pasal servis mekap pengantin di Kuala Lumpur,Shah Alam dan Terengganu.Sebenarnya,saya terima booking makeup untuk semua majlis.Tak kira la makeup dinner,kenduri,bertandang,photoshoot atau perkahwinan.Semua saya terima.

Kawasan yang saya cover untuk makeup setakat ini ialah di sekitar Lembah Klang iaitu Kuala Lumpur dan Selangor sekali.Terengganu pula bergantung pada kesesuaian masa.Hehe.Kalau masa tu,saya duk kampung saya terima ja.Hehe.Di luar kawasan yang dinyatakan akan dikenakan caj transport bergantung budi bicara sesama kita.

Jenis saya mudah sahaja,buat booking deposit 50% untuk lock date.Memandangkan saya pakai konsep ‘first come first serve’.Pendek kata,kalau orang mudahkan kerja saya,saya pun suka nak mudahkan kerja orang ye sayang2 sekalian?hehe..

Okai,dah sembang lebih,kita usha hasil makeup saya pulak ye?Kalau berminat,hampa booking lekaih.Kalau tak berminat dengan hasil kita atau tak kena dengan citarasa korang,xpa saya x kecik hati pun.Hehe.Rezeki masing2.

Okai2,jom layan gambar kami nah.Hehe

servis mekap di KL,Shah Alam,Terengganu

servis mekap di KL,Shah Alam,Terengganu

servis mekap di KL,Shah Alam,Terengganu

servis mekap di KL,Shah Alam,Terengganu

mekap dinner area KL

servis mekap di lembah klang

servis mekap di lembah klang

servis mekap di SHAH ALAM

Au195jvDcrcsJujo5xSrqQUlZeKedH3Qv872FOjUHUN_

servis mekap di SHAH ALAM

makeup simple

makeup tunang di KL

makeup nikah di KL

makeup nikah di KL

makeup photoshoot

Ok da cair tak hati awak tengok hasil mekap kita?Moga2 Allah cairkan hati awak untuk ambil kita sebagai suri untuk mencantikkan awak di hari bahagia awak2 semua taw.Hehe.

Tak pa,kalau berkenan dengan hasil kerja saya,boleh contact saya melalui maklumat di bawah dengan memberikan details berikut:

NAMA:
TARIKH:
LOKASI:
NIKAH/SANDING/SHOOT/DINNER/KONVO:

Kemudian send Whatsapp dekat nombor di bawah:

014-5121425

Instagram: @nuramni11
#makeupbyAmni

Nanti staff saya akan balas mesej sayang-sayang semua dengan penuh kasih sayang taw.Hehe.

Okai.Nite!

xoxo

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Fyda Noh Feb 29, 2016 at 10:25 AM

    Cantik… simple ja

  • Reply ietams Apr 27, 2016 at 5:24 PM

    cantik!, meh makeup free kan kak zu.. hihihihi

  • Reply Mekap Sanding Bella Di Bahau,Negeri Sembilan - Dunia Farisya Sep 5, 2016 at 11:45 AM

    […] di negeri orang mencari sesuap nasi.Alhamdulillah,boleh jalan-jalan tempat orang kan.Kali ni job mekap sanding untuk Bella.Bella seorang yang sangat ramah dan tinggi lampai orangnya.Tak habis gelak-gelak dengan […]

  • Reply Mereka Makeup Artist Idola Amni ! - Dunia Farisya Sep 27, 2016 at 4:18 PM

    […] Amni cepat beralih angin.Hehe.Biasa la ikut trend sikit.Tetapi bagi Amni mereka semuanya memberikan servis mekap terbaik di Kuala Lumpur dan Selangor […]

  • Leave a Reply