Home SEMBANG SANTAI Cara Mudah Hilangkan Bau Tudung

Cara Mudah Hilangkan Bau Tudung

75
3
SHARE

Cara Mudah Hilangkan Bau Tudung | Seriuosly susah sebenarnya nak hilangkan bau minyak,bau asap,bau makanan yang melekat dekat tudung kita taw.Kadang-kadang penat nak tenyeh tudung kita tu dengan sabun banyak kali sampai bau tu nak hilang.Banyak jugak dah guna pewangi baju,tapi kadang menjadi kadang tak.Ada yang menjadi tapi tak sampai setengah hari bau wangi dah hilang.Hilang rasa confident kita.Huhu.

Tapi sekarang tak ada masalah lagi taw.Sebabnya saya sendiri dah mula gunakan pelembut fabrik Comfort Ultra Blossom Fresh 5 DALAM 1 kesegaran.

IMG_0623

Haa.Lawa tak packaging dia?Warna botol pun dah menarik sangat.Tapi saya sendiri paling sukakan bau Comfort Ultra Blossom Fresh.Bau dia lembut dan kurang tajam pada hidungku ni.Hehe.Kadang-kadang ada yang bau dia tajam sangat sampai menusuk hidung taw.

IMG_0618 IMG_0622 IMG_0628

 

Semudah ABC sahaja cara penggunaan dia.Tetapi dengan Comfort Ultra Blossom Fresh,hanya setengah penutup sahaja dah cukup untuk satu cucian mesin basuh tu taw.Bukan untuk tudung sahaja,untuk baju-baju lain pun boleh guna okai.Jimat sangat!

Jadi,kalau korang sekarang sedang buntu tak tahu macam mana atau tak tahu pelembut fabrik apa yang sesuai untuk baju dan tudung korang,saya sendiri sarankan dan sangat menggalakkan korang untuk cuba pelembut fabrik Comfort Ultra Blossom Fresh ni taw..!

Comfort telah menjalinkan kerjasama dengan Ariani untuk membuatkan pemakai tudung berasa lebih #segaryakin setiap hari. Setiap tudung Ariani kini disegarkan dengan keharuman berpanjangan Comfort. Ala, yang macam Bella Dally dan Nurul Syuhada, Duta Ariani pakai tu pun disegarkan dengan Comfort.
Ariani1

Sebagai permulaan, semua tudung dan selendang di Galeri Ariani, Jakel Mall akan disegarkan dengan haruman Comfort Ultra. Menjelang akhir bulan April, semua pelanggan Ariani yang mengunjungi gedung Ariani di serata negara akan dapat merasai pengalaman sama.

Bagi memberikan pengalaman lebih indah, pelanggan Ariani akan menerima baucar diskaun bernilai RM20 dari mana-mana gedungnya bagi setiap resit pembelian rangkaian Comfort, bermula dari 1 April hingga 31 Julai 2015. Semua gedung Ariani akan mengedarkan sampul pek Comfort Ultra percuma kepada pelanggannya bermula dari 24 April hingga 30 Jun 2015.

Korang juga berpeluang menikmati diskaun bernilai RM5 bermula dari 1 April hingga 31 Julai 2015 apabila membeli Comfort Ultra secara atas talian melalui laman web, eshop.tesco.com.my.

Maklumat lanjut mengenai kempen ini atau untuk menonton video,sila layari www.facebook.com/ComfortMalaysia

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here