KECANTIKAN KESIHATAN

Tips Atasi Rambut Gugur

Jun 30, 2015
tips atasi rambut gugur

Tips Atasi Rambut Gugur|ย Kerap makan makanan segera, perasa tambahan yang terkandung dalam makanan seperti MSG, tekanan, faktor pengambilan ubat, keturunan, bahan pewarna dan segala macam campuran yang terdapat dalam setiap hidangan makanan antara punca-punca terjadinya keguguran rambut.

Amalan pemakanan yang sihat amat membantu untuk mendapatkan rambut yang kuat, sihat dan cantik.

Dan, sedarkah anda bahawa amalan atau tabiat mengusap rambut menggunakan telapak tangan juga salah satu punca rambut mudah gugur? Ini kerana terdapat banyak kekotoran di tapak tangan kita yang kemudiannya dipindahkan ke rambut bila kita mengusap rambut.

Selain itu, kondisi kulit kepala yang agak lembut juga menyebabkan akar umbi rambut mengalami keguguran akibat dari geseran yang terlalu kuat dari kesan tolakan atas kepala. Oleh itu elakkan lah dari menggaru kepala sekiranya anda tidak menghadapi kegatalan yang melampau.

Nak tahu cara lain selain daripada pemakanan yang sihat?Anda boleh cuba produk di bawah ni iaituย FERYAL MIRACLE REJUV.

rambut gugur apa nak buat

tips atasi rambut gugur

 

FERYAL MIRACLE REJUV
RM130
100ml

Sebenarnya malas nak cerita panjang sebab produk ni dah meluas ramai yang tahu keberkesanannya.Produk ni sendiri dah banyak testimoninya.Jadi biar gambar berbicara dan biar hampa baca sendiri dekat website diorang.Confirm korang rasa teruja nak order dan cuba sendiri produk ni.

sebab apa rambut gugur apa nak buat rambut gugur tips rambut gugur

 

cara atasi rambut gugur

Bagi yang berminat nak mencuba dan order produk ni boleh Whatsapp/Mesej dekat nombor di bawah ni ye.

Whatsapp/Mesej/Call:

Taip “F70” hantar ke 019-4886964

Link Website : www.feryalarganoil.com

Selamat mencuba!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply ira Jul 2, 2015 at 12:17 PM

    untuk kesan yang lebih cepat, ambil zinc sebagai makanan tambahan. rambut juga memerlukan nutrien yang mencukupi untuk lebih sihat :)

  • Reply Shaima Jul 4, 2015 at 4:06 PM

    Banyak betul gumpalan rambut tu, yang testimoni ini, yang baru lepas bersalin ya?

  • Leave a Reply