Home SEMBANG SANTAI Perniagaan Dalam Internet Sebagai Kerjaya Saya

Perniagaan Dalam Internet Sebagai Kerjaya Saya

101
0
SHARE

Perniagaan Internet Sebagai Kerjaya Saya | Dalam pekembangan dunia yang serba moden dan informasi yang sangat laju serta ekonomi meningkat naik tidak sah kalau kita tak ambil peluang ini untuk kembangkan perniagaan di setiap media social yang menjadi tumpuan pada masa kini.

Sebagai seorang blogger dan usahawan kita perlu memilih pelan internet yang terbaik untuk terus maju kehadapan seiring dengan syarikat besar diluar sana. Mungkin ramai di antara blogger dan usahawan masih keliru mencari pelan internet yang terbaik dan bagus untuk anda yang bergiat aktif diluar mencari informasi terbaru di internet ini. Packet One Networks Sdn Bhd (P1) hari ini mengumumkan promosi terbaru Kempen P1 Mifi, yang menawarkan langganan percuma satu (1) bulan bagi sesiapa sahaja yang melanggan.

Pelan Internet Tanpa Had

 

Kali ini P1 telah melangkah lebih jauh untuk mencari kelainan dalam pakej internet berbanding pelan internet yang lain. Dalam erti kata lain pelan internet tanpa had yang membolehkan korang melayari internet tanpa balas untuk yang bergiat aktif dalam dunia internet serba canggih.

Zaman sekarang ramai orang mempunyai dua atau lebih peranti termasuk komputer riba, smartphone, tablet, WiFi kamera dan peranti permainan. Untuk menghubungkan kesemua peranti ini dengan pelan jalur lebar berbeza akan menjadi mahal dan menyusahkan. Setiap orang harus mendapatkan MiFi mereka sendiri (personal 4G WiFi) dan kini mereka boleh“, kata Ketua Pegawai Eksekutif P1, Michael Lai.

Peranti MiFi Percuma ini telah digunakan ramai blogger dan memdapat sambutan yang amat baik dikalangan pengguna Malaysia. Jika korang mencari pelan internet yang terbaik inilah pakej yang sesuai untuk korang.

Pelan Internet Tanpa Had

P1 Mifi ini adalah internet tanpa had dan korang boleh gunakan sampai lebam, haha sebab ini pelan unlimited yang telah di keluarkan oleh syarikat Packet One Networks Sdn Bhd. Mungkin pakej internet diluar sana kurang menarik dan tidak mendapat sambutan oleh itu P1 Mifi adalah yang terbaik dikalangan internet lain.

Pelan Internet Terbaik

Free 1st month subscription (hanya untuk Bulan pertama) apabila anda melangan di mana-mana cawangan P1 yang berdekatan di kawasan anda. Percuma bulan pertama adalah untuk memastikan korang berpuashati dengan pelan internet tanpa had yang ada pada P1 MIFI ini.

5 Sebab Mifi P1 Wimax Pilihan Anda

  • Bayaran bulanan serendah RM115.94 / bulan sahaja (Hanya belanja RM1.45 termasuk gst sehari – Sama seperti harga Teh O’ Ais di kedai mamak Bistari yang terletak di Mont Kiara).
  • Kelajuan layaran Internet selaju 1Mbps (Cukup untuk membuatkan kita tersenyum sepanjang melayari laman web di seluruh dunia, tanpa mengira lokasi).
  • Kuota tanpa had (yang boleh kita download movie sampai lebam)
  • FREE 1st month subscription (hanya untuk Bulan pertama yang inginkan kelainan)
  • Percuma modem (Tidak ada caj tambahan atau caj tersembunyi).

Harga RM115.94 / bulan seperti yang disebutkan di atas adalah harga untuk pakej yang terbaik ditawarkan oleh pihak P1 iaitu P1 MiFi MF230. Untuk maklumat lanjut mengenai pakej MiFi, sila klik pada pautan di bawah:

MiFi – Lihat Pakej Wifi Mudah Alih (Klik Di Sini)

Bagi korang yang berminat dengan tawaran ini boleh terus hubungi pihak P1 untuk mengetahui maklumat lanjut atau boleh terus layari website ini

Laman web rasmi P1 – http://www.p1.com.my/

Nota: MiFi adalah singkatan kepada nama My Wifi. Sumber rujukan adalah daripada Wikipedia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here