Set Bentuk Kening Tanpa Cukur NURFA BEAUTY - Dunia Farisya
KECANTIKAN

Set Bentuk Kening Tanpa Cukur NURFA BEAUTY

Apr 3, 2015
cara lukis kening tanpa cukur

Set Bentuk Kening Tanpa Cukur NURFA BEAUTY | Hari ni kita sembang kejap pasal set bentuk kening tanpa cukur terbaru dari NURFA BEAUTY sebelum masuk kerja petang hari ni.Yang pasti set terbaru NURFA BEAUTY ni korang mampu milik sangat-sangat taw.Tak nak sembang panjang sebab dah lambat nak pergi kerja ni.Hehe.Meh tengok gambar dekat bawah ni.

cara lukis kening tanpa cukurDalam set terbaru lukis kening tanpa cukur dari NURFA BEAUTY ada 5 item kesemuanya.Antaranya ialah:

  • Berus dan Pensil Kening ETUDE HOUSE
  • Mascara Kening Cathy Doll
  • Gam tutup lebihan kening Cathy Doll
  • Berus Sapu Foundation NAKED
  • Concealer NAKED

Jadi dengan kesemua item ni,kalau korang nak guna teknik gam memang sangat boleh.Kalau tak nak guna teknik gam pun boleh kalau kening memang dah cantik terbentuk,cuma nak rapikan aja.Gam kening tu boleh guna untuk pakai eyelashes jugak taw.Hehe

Meh nak share lagi sikit kegunaan setiap item dalam set terbaru lukis kening NURFA BEAUTY ni ye.

Berus dan Pensil Kening ETUDE HOUSE-Untuk merapikan dan melukis kening
Mascara Kening Cathy Doll-Untuk sapuan pada kening selepas kening siap dilukis dan diwarnakan.
Gam Cathy Doll-Untuk mereka yang mahu menutup lebihan kening.Sapu sedikit (2-3 titik) sahaja.
Berus NAKED-Untuk sapuan concealer/foundation pada lebihan kening yang telah kering dengan gam.
Concealer NAKED-Sapukan pada lebihan kening yang telah kering digam tadi.

Mudah tak semua kegunaan barang di atas tu?Hehe.Mudah giler uollss..Kalau nak tahu lebih lanjut mengenai tutorial lukis kening tanpa cukur dan testimoni pembeli NURFA BEAUTY,boleh baca artikel di bawah ni:

NURFA BEAUTY CARA LUKIS KENING TANPA CUKUR
ORDER SET KENING NURFA BEAUTY?ย 
WHATSAPP/MSJ SHJ:014 512 1425


Selamat mencuba!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply muliani Apr 21, 2015 at 6:37 PM

    terbaikk. tak pyh susah susah nk cukur kening…

  • Reply Mereka Makeup Artist Idola Amni ! - Dunia Farisya Sep 27, 2016 at 4:23 PM

    […] dia smooth,kemas sangat-sangat.Sentuhan dia memang mabelesssss gile!Memang magik sangat.Amni suka ukiran kening dari Kak Ati.Nampak lawa dan natural.Tak fake.Memang tak nafi Kak Ati sangat […]

  • Leave a Reply