Home SEMBANG SANTAI Awak,macam mana nak naikkan Follower Instagram?

Awak,macam mana nak naikkan Follower Instagram?

286
8
SHARE

Awak,macam mana nak naikkan Follower Instagram? | Nak sembang pasal Instagram pulak petang-petang macam ni.Seriusly,saya pun tak tahu macam mana nak naikkan follower Instagram dengan cepat.Tapi ada satu cara yang saya tahu.Tu pun kawan yang bagitahu.Semua tu bergantung dekat korang nak percaya ke tidak.Sebelum saya bagitahu cara dia,saya nak korang tengok dulu testimoni dia.Biar berair mulut terliuq nak beli.Hehe.Sat nahhh.

macam mana nak naikkan follower instagram dengan cepat

macam mana nak naikkan follower instagram dengan selamat

macam mana nak naikkan follower instagramMesti korang tertanya-tanya saka apa yang diorang pakai kan untuk naikkan followers?Sampai berjaya dapat order beratus bagai tu.Seriusly saya pun tak percaya sebenarnya pada awalnya.Tapi please,buang fikiran negatif macam :

“..ish..propa je semua ni..”

“..Hurm.Betul ke ni.Aku macam suam-suam kuku je nak percaya..”

“..macam sayang je nak labur duit untuk ilmu ni..”

“..mahalnya..takut tak berbaloi je kalau dah beli nanti..”

“..ermm nantilah.bajet tak ada lagi la nak beli menda alah ni..”

Please campak jauh-jauh all those feelings okai.Kalau korang nak berjaya,please mulakan dan bertindak dari sekarang.Jangan setakat open table,buat ketupat 2-6 jam dekat warung mak cik minah.Euuwww.Bila korang nak berjaya kalau setakat open table dan sibuk memanjang bergosip pasal kejayaan orang lain?Actually,korang pun layak untuk berjaya,tapi korang kena kikis dan sental kuat-kuat sikap negatif tu.

Ok dah.Cerita hari ni bukan nak memotivasikan sangat,tapi lebih kepada nak share dengan korang ‘saka’ yang boleh digunakan untuk naikkan follower Instagram ni haa.Nak tahu kan ‘saka’ apa?Meh tengok gambar bawah ni.

cara naikkan follower instagram

Ya,saya tahu ramai yang dah nampak Iklan DVD Manipulasi Instagram ni dekat luar.Yes,memang bersepah dah kat luar sana.Dan disebabkan kesepahannya di luar sana,ramai yang sudah rembat awal-awal DVD ni masa harga tengah MURAH masa tu.Sekarang?Sorry dah mahal bro.Tapi masih belum mencapai harga sebenar DVD ni lagi.Harga sebenar DVD ni adalah RM200++.Jadi harga sekarang?Haa.Satg kat hujung entri saya bagitahu.

Apa yang korang akan belajar kalau dah beli DVD ni?Banyak.Memang banyak sampai korang rasa nak menangis tepi bucu katil sebab terlambat tahu pasal DVD ni.Kalau dah tahu lama,mesti dah lama boleh closing order menimbun sampai tak muat bonet kereta kan.Masa tu memang best duk jeling duit dalam akaun yang masuk.Hehe.Tara duit duk banyak dalam akaun la duk terbayang macam-macam kan?

Okai,meh nak bagitahu apa yang korang akan belajar kalau korang beli DVD ni.

  • Module 1-Bina Profile Instagram
  • Module 2-Teknik Naikkan Follower #1
  • Module 3-Teknik Naikkan Follower #2
  • Module 4-Teknik Naikkan Follower #3
  • Module 5-Strategi Unfollowing
  • Module 6-Strategi Posting
  • Module 7-Strategi Hashtags
  • BONUS-Real Live Case Study

Korang rasa dengan ilmu yang bakal diajar dalam DVD ni nanti,apa hasilnya?Meningkat atau sia-sia?Terpulang atas diri korang pula.Saya hanya mencadangkan sahaja cara macam mana nak naikkan followers Instagram yang sebenar.Mahu atau tidak,bergantung.Sambil korang duk terfikir macam mana naikkan followers Instagram,seller online lain sudah sibuk menghadam DVD ni dekat rumah sambil bertemankan popcorn di tangan mereka.Syahdu sekali.Hehe.

Kenapa saya mencadangkan DVD Manipulasi Instagram ni dekat korang?Why?Ini sebabnya:

  • DVD ini mampu mengajar cara dapatkan TARGETTED FOLLOWERS
  • Ilmu Instagram ini dalam bentuk Fizikal dan berdasarkan REAL LIVE CASE STUDY.
  • Pembeli DVD ini akan dapat GROUP SUPPPORT BERNILAI RM499 secara PERCUMA
  • Sebab saya pun merupakan salah seorang PEMBELI DVD MANIPULASI INSTAGRAM ini.

Jadi,saya takkan sembang kencang kalau saya tak guna sesuatu benda tu.Saya guna,saya praktik,saya kongsi,kita berjaya sama-sama.Berjaya secara berjemaah lebih manis.Jadi nak beli ke tidak?Tepuk dada tanya selera korang macam mana.Mahu berjaya cepat?Beli sekarang.Mahu berjaya nanti-nanti?Beli 10 tahun akan datan dengan harga yang lebih “MAMPU” bagi korang.

“..So,berapa harga sekarang ye sis?..”

Tak mahal,hanya secebis dari nilaian gaji korang.

Bukan RM238

Bukan RM200

Bukan RM180

Bukan RM150

Tapi berapa?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Cuma RM130 sahaja.

Ya.Dan harga RM130 takkan bertahan lama.Bila-bila masa sahaja akan dinaikkan kepada harga yang lebih mahal.Kenapa?Kerana ilmu tidak ternilai nilaiannya malah lebih bernilai dari emas dan berlian.

Ok.Dah penat nak menyembang dan bermadah bagai.Kalau korang betul nak beli dan betul nak berjaya,pergi beli DVD ni cepat-cepat sebelum owner dia naikkan harga dengan rakusnya.

Pergi beli dekat sini->DVD MANIPULASI INSTAGRAM [KLIK]

Selamat mencuba!

 

8 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here