SEMBANG SANTAI

Promosi Terbaru Kenny Rogers Roasters !

Sep 20, 2014

Promosi Terbaru Kenny Rogers Roasters ! | Dah lama saya tak berkongsi perihal makanan dalam blog.Sejak dua menjak ni lebih berkisarkan mengenai kecantikan wanita.Jadi hari saya nak kongsi dengan semua pembaca di luar sana mengenai Promosi Terbaru Kenny Rogers Roasters pada bulan ini.Saya yakin ramai meminati makanan yang sedap disajikan oleh Kenny Rogers Roasters ini.

Promosi All Day Snack

Bermula 15 September 2014 sehingga 16 November 2014,Kenny Rogers Roasters akan mengadakan Promosi All Day Snack.Untuk promosi ini,pelanggan boleh menambah setiap satu menu All Day Snack pada harga hanya RM6.00 sahaja (NP:RM9.90) pada waktu yang tertentu sahaja dengan syarat membuat pembelian menu hidangan utama.

Promosi ini sah di semua outlet Kenny Rogers Roasters di seluruh Malaysia.Syarat-syarat untuk mendapatkan All Day Snack pada harga promosi ialah:

1.Sah dengan pembelian setiap menu utama iaitu Salad Meal,Kenny’s Chicken Meal,Pasta Meal dan Healthy Bites kecuali Ala Carte.

2.Satu menu snack sah untuk setiap satu pembelian menu utama sahaja

3.Tidak sah untuk perkhidmatan penghantaran Kenny Rogers Roasters.

4.Sah di semua cawangan Kenny Rogers Roasters.

5.Harga mungkin berbeza di KLIA2 dan Genting Highlands.

promo-all-day-snack

Tunggu apa lagi?Dapatkan promosi All Day Snack ini di lokasi Kenny Rogers Roasters berhampiran anda sekarang!

Promosi sah sehingga:16/11/2014

You Might Also Like

9 Comments

  • Reply Aku PEnghibur Sep 20, 2014 at 8:20 PM

    wahh nampak macam best.. boleh ajak member2 nie

  • Reply yati adam Sep 20, 2014 at 11:01 PM

    sedapnya makanan tu.. terliur akak..
    perkongsian yg sangat menarik…

    malam2 buta macam ni..dengan hujan pula tu.. memang sodap la makan ayam goreng tu..

  • Reply Oja Samid Sep 21, 2014 at 1:44 AM

    thanks for sharing this, farisya..dah lamaaaa tak pegi kenny rogers. boleh try nanti. =D

  • Reply azimah mohd zainuddin Sep 22, 2014 at 4:15 PM

    Thanks untuk info promosi ni…lama dah tak menjenguk kennyrogers ni…kena cuba menu snack, nampak menggoda betul

  • Reply Mazni Azmi Sep 26, 2014 at 10:45 AM

    Makan kenny rogers cepat kenyang sebab saiz makanan nya banyak banyak

  • Reply Azhafizah Sep 30, 2014 at 4:56 PM

    Bolehlah terjah kenny rogers camni sebab lama pun tak makan kat sini..thanks syirah kongsi info :)

  • Reply tutyrahiza Oct 20, 2014 at 2:48 AM

    malam-malam tengok citer makanan, jadi lapar pulak..lama sungguh tak ke kenny rogers ni..jom farisya pegi sekali bila awak turun shah alam

  • Reply Miracle Vitamins Oct 24, 2014 at 7:36 AM

    Baru hari rabu lepas terjah kenny rogers ni..dah lama tak makan kan, sedap sangat!

  • Leave a Reply