SEMBANG SANTAI

Ini Semua Sebab Kitab SEO Merah Jambu

May 19, 2014
siti nurhaliza

Ini Semua Sebab Kitab SEO Merah Jambu | Menyesal sangat sekarang.Kalaulah saya beli Kitab SEO Merah Jambu sejak dari awal penerbitannya lagi,mesti dah banyak komisen dan boleh berlagak gedik macam Encik Titan.Hehe.Disebabkan Kitab SEO Merah Jambu ini jugaklah komisen ketiga dari Ashadee.com masuk.Satu permulaan yang bagus untuk  saya sendiri .Tak sia-sia melabur demi ilmu yang sangat membantu.Tak rugi juga berguru dengan Encik Titan yang penuh dengan ego nya.Disebabkan dia egolah,ramai gadis-gadis jelita tergila-gilakan dia.

Sejujurnya,memang saya tak menyesal langsung ‘leburkan’ duit untuk Kitab SEO Merah Jambu ni.Mula-mula sebelum beli,memang ‘curious’ gila nak beli.Masa tu antara percaya dengan tak je.Memang betul kata Encik Titan,kalau kita ikut ‘rahsia ketat’ dia dalam Kitab SEO Merah Jambu,memang boleh buat duit.Paling cepat sebulan.Paling lambat 3 bulan.Tapi saya dah masuk bulan ketiga baru makan 3 kali komisen.Alhamdulillah!

‘Rahsia ketat’ dalam Kitab SEO Merah Jambu ni juga memang tak semua orang akan tahu.Hanya mereka yang betul-betul nekad sanggup ‘leburkan’ duit mereka dengan membeli kitab pink ni sahaja akan dapat.Bab ilmu,jangan kedekut duit..Kalau tak sampai bila nak maju.Dulu saya macam tu juga.Bila dengar kena bayar,memang lari terus.Tapi lepas kena ‘basuh’ dengan motivator Dr Azizan Osman,memang nekad terus berubah!

Masa mula-mula beli Kitab SEO Merah Jambu ni,saya sendiri tak yakin saya boleh buat duit dengan program Affiliate ni sebab nampak kaum Adam memonopoli dengan rakus sekali bidang ni.Tapi disebabkan ‘ayat-ayat cinta’ nukilan Encik Titan dalam kitab Pink tu membuatkan setiap gadis comel jatuh hati.’Ayat-ayat cinta’ dia juga mampu membangkitkan semangat si gadis yang berduka lara sebab tak cukup duit nak beli barang make-up.Hehehe.

Malas nak sembang panjang sangat sebab saya tahu mesti ramai yang dah gatal tangan nak klik Maybank2u,CIMBClicks dan Paypal bagai.Haha.

Dah.Boleh pergi beli cepat-cepat sebelum Encik Titan naikkan harga lebih tinggi sampai korang menangis tepi bucu katil sebab harga mahal.

Klik sini untuk order Kitab Pink->Kitab SEO Merah Jambu

siti nurhaliza

p/s:Malam ni boleh tidur mimpi Lava Grill Burger Razman Mamu sebab duit masuk.Hehe

You Might Also Like

9 Comments

  • Reply Razman Mamu May 20, 2014 at 12:08 AM

    Jangan lupa mai singgah ek ke Lava Grill Burger….setiap Isnin kami tutup…..kami buka Selasa sampai Ahad dari kul 5.00pm – 12.00am…..

  • Reply Pondok Papan May 21, 2014 at 3:45 PM

    Nanti dah lama dapat itu duit komisen, mesti langsung tak pernah menyesal..hahaha..terbaiklah…

  • Reply tutyrahiza May 26, 2014 at 9:04 PM

    salam kenalan farisya,

    macam comel je kitab seo warna pink pulak tu..
    kena tengok-tengok juga ni..

    semoga dapat jumpa dalam kelas seo akan datang

  • Reply Azhafizah May 30, 2014 at 7:49 PM

    wahh ni yang cam nak gak ni..alhamdulillah dapat jugak komisyen ashadee cuma kurang faham bila pembayaran komisyen dibuat..kita kena request atau sampai masa terus dia transfer sbb since bulan lepas tengok camtu je..

  • Reply reezluv Jun 12, 2014 at 2:41 PM

    sape tak beli memang rugi besar..:D

  • Reply printingmurah2u Jun 14, 2014 at 9:32 AM

    Salam..blogwalking..=)

    p/s: kami menawarkan perkhidmatan percetakan dengan harga yang berpatutan..
    sila layari website kami:

    http://www.printingmurah2u.com.my

  • Reply yati adam Jul 11, 2014 at 12:18 PM

    macam mane nk beli? kak yati nak satu la… or tolong emailkan kpd kak yr..

    jemput datang ke blog saya..

    http://www.yatiadam.com

  • Leave a Reply