SEMBANG SANTAI

Perlu Ke Pergi Sepetang Bersama Blogger 2014?

Feb 5, 2014
Sepetang Bersama Blogger 2014

Perlu ke pergi Sepetang Bersama Blogger 2014? | Ada yang mesej FA di inbox dan bertanya Perlu ke pergi Sepetang Bersama Blogger 2014?Korang rasa perlu ke pergiΒ Perlu ke tak?Nak tahu jawapan FA perlu atau tidak?

Jawapan FA…

PERLU.

Kenapa perlu?Banyak sebabnya… dan kalau korang menepati antara sebab-sebab di bawah,korang PERLU pergi program Sepetang Bersama Blogger 2014 ni.

Korang Blogger NEWBIE macam FA yang perlukan lebih banyak lagi pendedahan

Korang Blogger yang ingin luaskan lagi kuasa NETWORKING

Korang Blogger yang serius ingin berjaya dalam dunia blogger ni.

Korang Blogger yang ingin menjenamakan blog korang tu supaya lebih dikenali.

Korang Blogger yang masih ‘kelabu mata’ apa itu dunia blogger.

Korang Blogger yang dah lama dalam dunia Blogger,tapi masih gagal nak brandingkan blog korang.

Korang Blogger yang tak pernah ada orang ambil tahu dan kenal.Yang ni memang tahap wajib dah kena pergi #SBB2014.

Korang Blogger yang berwawasan dan bebas dari unsur dan pengaruh negatif dan mampu memberi kesan yang positif kepada orang sekeliling.

Korang Blogger yang teringin sangat nak jumpa Blogger-Blogger yang sudah berpengalaman dalam dunia blogger seperti Ben Ashaari,Red Mummy,Zarul Umbrella,Denaihati,Abang Ensem,Encik Titan dan ramai lagi.

Ada tak antara sebab-sebab di atas yang mewajibkan korang untuk pergi #SBB2014 kali ni?Kalau ada,pergi DAFTAR laju-laju.Yuran Pendaftaran hanya RM20 seorang.Tak rugi pun kalau pergi.Malah untung.Tak percaya?Korang tunggu 8 Mac 2014 nanti.Jangan menyesal kalau tak pergi. #SBB2014 #SBBYeos

DAFTAR SINI UNTUK #SBB2014

 

Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014

You Might Also Like

50 Comments

  • Reply farid laham Feb 5, 2014 at 11:00 PM

    kita dah daftar hehe nti jmp sane ye πŸ™‚

  • Reply azwar Feb 5, 2014 at 11:04 PM

    Bestnya kalau dapat join.. =D

  • Reply Farzli Feb 5, 2014 at 11:04 PM

    yang tak pegi tu rugi kalo rm20 tu mahal.. hohoho

  • Reply nadia.johari Feb 5, 2014 at 11:17 PM

    Memang perlu pergi..tapi waktu tu nad tak dapat join gak..sobsib..syirah p..

  • Reply shiqin sunshine Feb 6, 2014 at 1:13 AM

    yang ni mcm kita je…haha lawak..

    Korang Blogger yang tak pernah ada orang ambil tahu dan kenal.Yang ni memang tahap wajib dah kena pergi #SBB2014.

  • Reply iuzira Feb 6, 2014 at 4:10 AM

    insya’allah pegi, dapat jumpa FA

  • Reply Hazman bin Fadzil Feb 6, 2014 at 6:21 AM

    Nanti mari SBB2014 nanti…. mintak kepok makan selalu yea…. hehehehe

  • Reply Jamian Sarif Feb 6, 2014 at 7:39 AM

    tak berkesempatan nak pegi…huhu

  • Reply Cheq Eem Feb 6, 2014 at 7:56 AM

    seronoknya tengok ramai rakan blogger yang pergi….

  • Reply Azhafizah Feb 6, 2014 at 11:48 AM

    Sedang berkiraΒ² dan plan untuk pergi..InshaAllah kalau ade rezeki dan kelapangan masa bolehlah kita jumpa lagi dan tuntut ilmu blogging nanti kan πŸ™‚

  • Reply ohcikgu Feb 6, 2014 at 12:46 PM

    tak tahu nak gi ke tidak ehh..

  • Reply hafizmd Feb 6, 2014 at 2:47 PM

    Keluar topik kejap:

    Genesis…cantiknya blog ni!!!!

  • Reply Akuro San Feb 6, 2014 at 2:55 PM

    yup.. setuju dengan sebab-musabab yang diatas tuh… memang kena pergi… huhu~

  • Reply Kisah Si Dairy Feb 6, 2014 at 3:52 PM

    kalaulah dapat join..mesti best

  • Reply ietams Feb 6, 2014 at 4:05 PM

    Mesti best kan

  • Reply penaberkala Feb 6, 2014 at 4:36 PM

    Aish, x sempat lg nk daftar

  • Reply suriaamanda Feb 6, 2014 at 5:50 PM

    SA dah daftar..kalau diizinkan harap jumpa di sana ye…

  • Reply KiD Feb 6, 2014 at 7:23 PM

    abang ensem tak datang lah… dia gi borneo

  • Reply Sheila Salim Feb 7, 2014 at 10:12 AM

    Assalamualaikum farisya, rasa cam nak pergi tapi takut perut dah besar tak larat nak berjalan. pendaftaran ni sampai bila ye? hehehhe teringat nak jumpa korang2 semua…

  • Reply ctfand Feb 7, 2014 at 12:22 PM

    maklumat sangat berguna. terima kasih kerana berkongsi. minat jugak nak pergi..tggu lah baby besar sikit.. πŸ™‚

  • Reply Kamil Salleh Feb 8, 2014 at 2:37 PM

    Jom daftar ramai-ramai dan kita jumpa di sana.

  • Reply Nannie isa Feb 9, 2014 at 1:37 PM

    Mestilah pergie kan.. Rugi kot .. Nie ajer tempat yang kite boleh jumpa otai blogger

  • Reply hafizmd Feb 11, 2014 at 12:42 AM

    Terbaiklah FA!

    Byk sebab utk tidak menyebabkan kita terjah SBB2014.

    FA pergi ke tak ni? =)

  • Reply Moms Avenue Feb 28, 2014 at 11:13 AM

    Teringin sangat nak join.. tapi apakan daya, ku jauh di seberang.. huhu

    Contest SEO momsavenues.com

  • Reply diyanahani Mar 7, 2014 at 11:14 AM

    sedih.rak dapat pegi dearrr

  • Leave a Reply