SEMBANG SANTAI

Wordless Wednesday:Blogger-Blogger 2014

Jan 29, 2014
Blogger-Blogger 2014
Blogger-Blogger 2014

Blogger-Blogger 2014

You Might Also Like

18 Comments

  • Reply Azhafizah Jan 29, 2014 at 11:10 AM

    wahh kelassss fa..mana fiza punya card ni..err..tak bagi lagi ek?=__=’ dah jumpa aritu tak terbagi pulak kan.

  • Reply KiD Jan 29, 2014 at 11:14 AM

    nasib baik ada kad shakiddo… hehehehee

  • Reply wendypua Jan 29, 2014 at 2:50 PM

    i nak bagi u jugak!
    hehe! macam mana in??

  • Reply penaberkala Jan 29, 2014 at 10:40 PM

    baru nak buat new biz kad..
    yang first edition dah pun habis

  • Reply akubiomed Jan 30, 2014 at 3:57 PM

    Banyak koleksi kad perniagaan blogger. :-)

  • Reply nadia johari Feb 4, 2014 at 3:37 AM

    banyak dah..hehhee

  • Reply ctfand Feb 7, 2014 at 12:15 PM

    nampak eksklusif dan pro bila ada namecard..dan memudahkan hubungan. tapi, newbie mcm saya ni lambat lagi kot nak guna kad..sebab tak tahu nak bg kat siapa..

  • Reply Nannie isa Feb 9, 2014 at 1:36 PM

    Huwaaaa….. Name card anak jumbo biru xde pon . Sedihnya

  • Reply hasrul hassan Feb 11, 2014 at 10:43 AM

    Tak puas hati ni .. ada mamat tu dua kali muka dia je …

  • Reply hafizmd Feb 11, 2014 at 11:15 AM

    wow! ni kalau jumpe FA kat sbb2014, boleh mintak kad nama FA sekepiing dua…ehe..boleh?

  • Leave a Reply